Obavijesti

Show

Komentari 76

'Bila sam jednu noć u Milanu, ali nemam nikakve simptome...'

'Bila sam jednu noć u Milanu, ali nemam nikakve simptome...'
3

Ovim putem vas obavještavam da se osjećam odlično i da nemam nikakve simptome zbog kojih bih trebala na daljnje liječenje, napisala je Leyla na svom Instagram profilu.

VIDEO

Izabranica nogometaša Izeta (28), Leyla Hajrović obratila se svojim pratiteljima nakon što su iz Dinama poslali priopćenje kako je supruga jednog nogometaša tijekom vikenda boravila u Milanu.   

S prijateljicama je bila na modnoj reviji Philip Plein, a odmah nakon povratka nadležni su nju i supruga uputili u bolnicu Fran Mihaljević na daljnje pretrage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MFW2020 thank you @philippplein for having us⚡️ #NOLIMIT$

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

- Hvala svima koji su zabrinuti za moje zdravlje. Bila sam tijekom vikenda jednu noć u Milanu, a nakon što sam se vratila u Zagreb samoinicijativno sam otišla u kliniku kako bih se podvrgnula testiranju s obzirom na to da je u tom djelu sve više zaraženih korona virusom. Ovim putem vas obavještavam da se osjećam odlično i da nemam nikakve simptome zbog kojih bih trebala na daljnje liječenje - napisala je Leyla na svom Instagram profilu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin