Obavijesti

Show

Komentari 15

Bile su nerazdvojne: Svaki put nazdravimo i za pokojnu Helgu

Bile su nerazdvojne: Svaki put nazdravimo i za pokojnu Helgu
7

Četiri prijateljice i nakon smrti televizijske voditeljice nastavile su se redovito družiti i zajedno pripremati večere. Nisu propustile ni humanitarni koncert u njezinu čast

VIDEO

Ksenija Urličić, Željka Fattorini, Jasmina Nikić i Vesna Spinčić-Prelog nisu propustile humanitarni koncert u čast pokojne prijateljice. Nakon što su na snimci čule glas kolegice Helge Vlahović, umalo su se rasplakale.

- Još ne vjerujem da više nije s nama. Vrijeme jako brzo leti, ali Helga će zauvijek biti s nama. Znam da bi joj bilo drago da nas vidi zajedno na jednome mjestu - rekla je Ksenija Urličić.

Iako joj je Helga Vlahović uvijek ponavljala da se bez svakoga može, kaže, TV voditeljica je bila posebna i nezamjenjiva. S ostalim prijateljicama se i dalje redovito druži te se barem jednom na mjesec nalaze kod jedne od njih. Zajedno pripremaju večere i prepričavaju anegdote koje su im obilježile 40 godina dugo prijateljstvo.

- Na stolu se obavezno uvijek nađe i prazan tanjur u sjećanje na Helgu, ali i njezina fotografija ili neki suvenir koji nam je donosila kad bi išla u Međugorje koje je obožavala. Svaki put joj i nazdravimo - otkrila je Urličić.

Kaže kako joj je drago što je u zagrebačkome muzeju Mimara na koncertu ponovno vidjela Helginu mlađu kćer Karlu koja je jako podsjeća na voditeljicu.

- Imaju iste crte lica i osmijeh. Karla je trudna i znam da bi se Helga tome najviše radovala jer je uvijek htjela unuke. Bila bi presretna - dodala je bivša urednica zabavnog programa HTV-a.

I bivša voditeljica Željka Fattorini često se sjeti pokojne kolegice. Unatoč obavezama, kaže, i dalje njeguju prijateljstvo.

- Naš odnos je poseban. Ima vrijednost, težinu i dubinu. Samo nam Helga nedostaje. Ona je s nama u mislima i srcu - tvrdi novinarka.

Kako kaže, s Helgom se oduvijek mogla razumjeti bez razgovora.

- Dovoljno bi bilo da se pogledamo i odmah bismo znale što koja od nas misli - prisjetila se Fattorini.

Helga Vlahović preminula je lani u veljači od raka maternice. Zloćudnu bolest dijagnosticirali su joj 2009. Na vlastitu želju pokopana je uz Stingovu pjesmu “Every Breath You Take''.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin