Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bili' na team buildingu uz film i kokice uoči tekme s Osijekom

None Foto: vojko bašić 15

Iako vlada mišljenje da se nogometaši najradije opuštaju uz klupske ritmove, splitski 'Bili' su pokazali da se dobro mogu opustiti uz film u najudobnijem splitskom kinu

Protekle subote, dan prije utakmice s HNK Osijek, prva momčad Hajduka odlučila se opustiti uz film i kokice u CineStaru 4DX Mall of Split.

U OKRILJU NOĆI Prvi Osvetnik je došao: Robin Hood donijet će pravdu svima

Iako vlada mišljenje da se nogometaši najradije opuštaju uz klupske ritmove, splitski 'Bili' su pokazali da se dobro mogu opustiti uz film u najudobnijem splitskom kinu, a vrijeme prije filma ugodno su proveli uz piće u Cinema Baru.  

Foto: vojko bašić

Neka odlična kemija vlada između Hajduka i CineStara, još uoči otvorenja ovog najvećeg kina u Dalmaciji kada su na Poljudu osvanule kokice veličine slona, ali kada se i Hajdukova maskota Rico zabavljao sa CineStar zvjezdicama među brojnim navijačima. Hajdukovci nisu krili oduševljenje opuštenim ambijentom Cinema Bara, pa se nakon odgledanog filma i 'punjenja baterija' moglo opet čuti 'Nima kina do CineStara'.

Foto: vojko bašić

CineStar 4DX Mall of Split, najveće je kino u Dalmaciji, a ove godine je dobitnik ugledne ICTA nagrade za najbolje novosagrađeno kino u Europi. Opremljeno je najsuvremenijom tehnologijom koja gledanje filmova dovodi na potpuno novu razinu. Pored čak 9 kino dvorana s 1386 sjedala, opremljenih laserskim projektorima, ovaj multipleks u Splitu odlikuje se i jedinstvenom eXtreme dvoranom, kao i potpuno revolucionarnom 4DX™ dvoranom u kojoj posjetitelji mogu - iz posebno dizajniranih sjedala opremljenih simulatorima kretanja koji prate događanja na platnu - doživjeti film u četiri dimenzije, pomoću čak 15 specijalnih 4DX™ efekata. 

Foto: vojko bašić

Upravo zahvaljujući tim efektima kao što su - voda, mjehurići, magla, zrak, pokret, svjetlo, miris, vjetar, snijeg, kišna oluja i drugi, gledateljima je omogućeno još realističnije kino iskustvo, jer gledajući film uistinu mogu svim osjetilima doživjeti ono što su do sada mogli samo vidjeti i čuti - strašnu oluju, nježni povjetarac, ali i dim eksplozije ili ugodan miris kave.

Foto: vojko bašić

Uz vrhunsku tehnologiju ovo splitsko kino istaknulo se i interijerom u kojem su se stopile najsuvremenija tehnologija i dizajn priznatih interijerista. Cinema Bar jedinstvenog modernog dizajna, čije uređenje potpisuje dizajnerski dvojac Dean Franić i Saša Šekoranja, postalo je jedno od omiljenih okupljališta Splićana. Spomenuti dizajneri pazili su da detaljima u prostoru spoje razne umjetnosti, od one filmske i književne do arhitektonske i grafičke te da ih sve uklope u cjeloviti koncept dizajna interijera.

OVO JE ŽIVI UŽAS: Zastrašujuća istinita priča iza filma The Nun!

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!