Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bilić Boysi poslije Eura odlaze na porodiljni dopust

None Foto: S.Strukić 5

Čak četiri hrvatska nogometna reprezentativca do kraja godine očekuju prinove. To su Ivica Olić, Igor Budan, Mladen Petrić i Robert Kovač

Moja Despina je super, nema nikakvih problema s trudnoćom. Jedva čekam postati tata!, uzbuđen je Mladen Petrić (27). Supruga Despina (24) trebala bi roditi u rujnu. Mladi par ozakonio je vezu prošlog rujna u Zurichu, ali planiraju i crkveno vjenčanje u Hrvatskoj pred brojnim prijateljima i rodbinom u srpnju, odmah nakon Eura. U srpnju će prvi put postati tata Igor Budan (28), čija supruga Đina (25) čeka curicu.
- Nisam od onih muškaraca koji prvo žele sina. Đina i ja uvijek smo razgovarali o 'njoj’ i smišljali ženska imena pa smo valjda i prizvali sudbinu - rekao je Igor.
Ivica (28) i Natali (27) Olić krajem ljeta dobit će treće dijete pa su stan u Hamburgu odlučili zamijeniti većom kućom.
- Lagao bih kad bih rekao da nakon dva sina ne priželjkujem curicu - otkrio je Ivica. Treće dijete čekaju i Robert (34) i Anica Kovač (32). Bivša Miss Hrvatske najavila je da će, iako je u četvrtome mjesecu trudnoće, supruga svakako bodriti na svim utakmicama na Euru.

NIKO KRANJČAR BEZ ZARUČNIČKOG PRSTENA
Nakon četiri godine veze Niko Kranjčar (23) zaručio se sa Simonom Fistrić (29), otkrili su njihovi prijatelji. Par već dvije godine živi zajedno. Uredili su dom u Portsmouthu, a često odu i do britanske metropole, gdje uživaju u romantičnim šetnjama. Simona, koju jako voli i Nikin tata Cico Kranjčar, nije htjela komentirati zaruke. Niko je trenutačno na pripremama za Euro u Čatežu. Na ruci nema zaručnički ili bilo kakav drugi prsten.
- Sve ćete vidjeti na vrijeme - tajanstveno se nasmiješio Niko.

Komentari (3)
  • po naslovu bi se dalo pretpostavit da su trudni

    28. 5. 2008,   18:28
  • \"Čak četiri hrvatska nogometna reprezentativca do kraja godine očekuju prinove. To su Ivica Olić, Igor Budan, Mladen Petrić i Robert i Anica Kovač\" ... a na kojoj poziciji igra Anica Kovač? haha :D

    28. 5. 2008,   19:14
  • svaka im cast!

    28. 5. 2008,   20:11