Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bilman o Maji, Martini i Janku: 'Svađamo se potpuno prirodno'

None Foto: 3

Super mi je raditi s kolegama iz žirija čak i kada vidimo nastup dijametralno suprotno. Funkcioniramo spontano i prirodno, pa se čak spontano i prirodno podbadamo i svađamo, izjavio je Davor Bilman

Umirovljeni plesač i član žirija Supertalenta, Davor Bilman (44) priznao je kako se nakon tri sezone naviknuo na to da dobiva kritike na račun svoje strogoće. Iako se najoštrijom članicom žirija smatra operna diva Martina Tomčić (44), čini se kako je i Bilman došao na listu strogih mentora. 

Foto: nova TV

- U početku mi je smetalo, a sada nakon tri sezone sam se naviknuo. Zamislim si jednog malog čovječuljka koji mi u takvim situacijama šapne u uho: 'Ovo je samo show - izjavio je Bilman u intervjuu za Story. Diplomirani ekonomist priznao je kako uživa za vrijeme snimanja emisije surađujući s Martinom, Majom Šuput (40) i Jankom Popovićem Volarićem (44). 

Nespes | Autor: Grgur Zucko/PIXSELL Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

- Super mi je raditi s kolegama iz žirija čak i kada vidimo nastup dijametralno suprotno. Funkcioniramo spontano i prirodno, pa se čak spontano i prirodno podbadamo i svađamo - objasnio je Bilman, a kao najupečatljiviji nastup u sedmoj sezoni showa pamti sisolomku Busty Heart koja je pokazala umijeće razbijanja stvari grudima. Sobzirom na to da se bavi plesom od svoje 14.-te godine, Bilman je otvoreno rekao kako najviše pozornosti daje upravo plesnim točkama za koje ima i najstrože kriterije. 

MARTINA ŠOKIRANA Zbog sisolomke Susan ljudi su imali srčani: Razbijala lubenice

Bivši plesač nedavno je u intervjuu za 24sata priznao kako bi za mentoriranje u Supertalentu volio da dobiva više pozitivnih kritika. 

Foto:

- Više bih volio pozitivne kritike, ali negativne kritike su sastavni dio rada i mora ih biti - rekao je Bilman te dodao kako su ekonomija i ples njegove ljubavi, no kako je ples ipak prva. 

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Komentari (7)
  • cijeli show je namješten pa čak i njihovo "svađanje" i najviše majino "čuđenje" ko pura d...u

    4. 11. 2019,   10:30
  • Bilman je 1. liga, on onako flegma, ima neki svoj film i svoj je, to je to, ali Maja iritira sa onim uvijek te istim izrazima čuđenja svemu, ja znam da ima nevjerojatnih kandidata i puno toga što se rijetko viđa, ali brate ne moraš baš uvijek zinuti ko da ne kažem što i glumatati, te njezine face su već postale isfurane i beskrajno dosadne.

    4. 11. 2019,   11:04
  • Maja isfurana drama queen... janko dosadan, Martina zacini sa svojim komentarima, ali i ona lagano isfurana... a Bilman kralj! Da ga nema bilo bi predosadno! Inteligencijom na visem nivou od ove trojce... premda dosadan Janko predrag!

    4. 11. 2019,   10:50