Obavijesti

Show

Komentari 17

Bilo je kratko i slatko: Oni su se razveli u rekordnom roku

Bilo je kratko i slatko: Oni su se razveli u rekordnom roku
1

Oni su rekli 'da' pod utjecajem droga, alkohola, u trenutačnom zanosu, opijeni dobrim seksom ili drugim neobjašnjivim i mističnim karakteristikama osobe koju su kratko poznavali

VIDEO

Vijek trajanja ovih veza pokazao je da je za brak potrebno mnogo više od zaljubljenosti i zanosa.

Britney Spears i Jason Alexander: Brak od 55 sati

2016 MTV Video Music Awards - Arrivals

Britney je prva došla na tu ideju. Ležali smo goli i zagrljeni u krevetu te čavrljali o tome kako nam teško pada skori rastanak. Britney je rekla: ‘Alexanderu, pitala bih te nešto, ali ne znam kako’! Na to sam joj odgovorio da me može pitati što god želi, a ona se nadovezala: ‘Htjela bih se udati za tebe. Bi li me oženio?’, prisjetio se Jason. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Očito, njegov je odgovor bio potvrdan, pa su odlučili odmah ostvariti tu genijalnu zamisao. Već idući dan bili su kod matičara i za 255 dolara unajmili kumove, izvadili potrebne dokumente, dobili matičara, a u cijenu je bio uračunat i svadbeni buketić za mladu, fotografije i DVD sa snimkom cijele ceremonije.

Ni sedam mjeseci poslije toga razočarani je Jason Alexander otvorio dušu novinarima sjetno se prisjećajući najromantičnijih trenutaka provedenih s poznatom američkom pjevačicom. 

- Dugo nisam želio nikom govoriti o tome jer sam bio uvjeren da će mi se Britney vratiti, ali danas, nakon sedam mjeseci, ne mogu više šutjeti! Britney i ja smo odlučili dočekati Novu godinu u Las Vegasu. Tri dana proveli smo drogirajući se čistim MDMA-om. Na Jasona i Britney djelovala je droga koja pobuđuje osjećaj bezgranične ljubavi. Njezin prijatelj iz djetinjstva čak se na trenutak ozbiljno bio zabrinuo za prijateljicu:

- Čini mi se da sam bolje podnio drogu od Britney. Ipak ja imam 100 kila i u odličnoj sam formi, a mi smo uzimali kapsule, ne tablete nego kapsule, u kojima je bio najčistiji prah MDMA. U jednom trenutku zaista sam se prestrašio za Britney. Počela se strašno znojiti i vidio sam da joj se naglo povisila temperatura  počela je vrlo sporo disati. Odveo sam je u hotelsku sobu i brzo stavio pod tuš da bih je prizvao k svijesti.

24sata

Bila je to prva Jasonova verzija događaja koji su doveli do njihova iznenadnog vjenčanja. U drugom navratu Jason je ispričao gotovo sve pikanterije s neobuzdanog petodnevnog boravka u Las Vegasu, u apartmanu Real World hotela Palms Casina.

Najprije smo se počeli ljubiti u sobi. Bila je u tome izvrsna, kao i u svemu ostalom. Bila je prava zvijer u krevetu. Zatim sam je odveo u kupaonicu pod veliki tuš. Tu smo oboje počeli oralni seks. Nakon toga sam je odveo u sobu i vodili smo ljubav na sve moguće načine. Ali to nije bio površni seks. Oboje smo se trudili ugoditi jedno drugom, prisjećao se nostalgični Jason pola godine poslije, ogorčen.

Britney and Kevin Split - LA

- Čim smo se vratili od matičara, počeo je pakao! Britney je nazvala mamu da joj javi sretne vijesti, a ona je počela histerično vrištati. Već sutra ujutro navrata su nam pokucali njezin brat i odvjetnik. Uhvatili su me u škripac i objašnjavali da će brak uništiti njezinu karijeru. Potpisao sam rastavu i nadao se da će se Britney ipak predomisliti - očajavao je Jaso

Već 6. listopada 2004. Britney udala se za Kevina Federlinea. S njim je u tri godine braka dobila sinove Prestona i Jadea. Zahtjev za rastavom potpisala je 29. ožujka 2007., a sudac je rastavu potvrdio 25. srpnja 2008.

Lana Pavić i Ivor Vucelić: Dva mjeseca idile

Borna Filić/PIXSELL

Moj Ivor i ja lijepo ćemo se počastiti od odštete koju ćemo dobiti nakon što sudski tužim tjednik koji je objavio notornu laž o našem razvodu, samouvjereno je najavila Lana Pavić u “Red Carpetu” sudski epilog priče objavljene u Extri.

No samo tjedan dana poslije saznala se prava istina. Ivor Vucelić potvrdio je tjedniku Story da je podnio zahtjev za rastavom braka nakon samo dva mjeseca bračne idile.

Dva su razloga zbog kojih je Ivor poludio na mladu suprugu. Najprije je u njezinu mobitelu pronašao SMS-ove lascivna sadržaja, u kojima joj je dotad nepoznati obožavatelj pisao što bi sve s njom želio raditi. Drugi razlog bio je mnogo veći. Naime, na ispisu svoje kreditne kartice pronašao je trošak od 7000 eura koje je Lana “skinula” za razne troškove.

Antonio Brončić

Ivor se zainteresirao i pronašao pošiljatelja ljubavnih poruka. Bio je to Branislav Brkljač, novosadski vlasnik Top Shopa. A ona je tvrdila da su samo u poslovnim odnosima No kad je vidjela da od sudske tužbe nema ništa, nije više birala riječi kojima je vrijeđala supruga:

- Taj čovjek je za mene mrtav. Iz novina sam saznala da želi rastavu. Ako treba, mene se može proglasiti lažljivicom ili kurvom, ali ću dokazati da govorim istinu. Bila sam kod odvjetnika i napisala zahtjev za rastavom braka od Ivora, bjesnjela je Lana Pavić. I uskoro se udomila kod Brkljača u Ljubljani. 

Lana Pavić i Branislav Brkljač upoznali su se u Budimpešti dok je ona još bila u braku s Ivorom Vucelićem. Odmah nakon njezine rastave počeli su vezu, ali nisu se izlazili u javnost još godinu dana. Ona se preselila k njemu u Ljubljanu, rodila je kćer, ali i ta je ljubav pukla.

U braku je s Markom Kožulom s kojim ima troje djece.

Dennis Rodman i Carmen Electra: Devet i pol dana 

Carmen Electra Playboy Club Appearance - Las Vegas

Od prvog dana djelovali su vrlo nastrano. Minijaturna seks-bomba visoka jedva 159 cm i istetovirani košarkaški gorostas od dva metra vjenčali su se 14. studenog 1998. godine u Maloj kapelici cvijeća u Las Vegasu. 

Njihovi znanci tvrdili su da je Dennis Rodman vjenčanje s Playboyevom zečicom Electrom samo iskoristio kako bi ponovno svrnuo na sebe medijsku pozornost, koju je izgubio košarkaškim neuspjesima jer te sezone nije zaigrao ni jednu utakmicu za Chicago Bullse. U to vrijeme već se znalo da je ovisan o drogi i da mu je karijera na zalasku. Njegov agent potvrdio je nagađanja:

- Očito je da je Rodman na vjenčanju bio sasvim pijan. A ako se netko pod svaku cijenu želi udati za čovjeka koji ne može stajati na nogama, onda za to postoji skriveni razlog No Dennis ga je demantirao:

PA/Pixsell

- Volim Carmen i presretan sam zbog braka! I tako punih devet dana. Tad je konačno potpisao zahtjev za rastavom uz objašnjenje:

- Bio sam sasvim pijan! Nisam imao pojma što potpisujem! Ubrzo su postali predmetom sprdnje u novinama. Analizirajući njihovu vezu i kratki brak, novinari su zaključili kako je bolje da nisu imali djece jer tko bi od njih dvoje znao i mogao pomagati Rodmanu mlađem pisati školske zadaće. Šlag na tortu bila je Dennisova autobiografija, u kojoj je napisao da ga je Carmen, dok su se seksali, nazivala crnčugom.

Jennifer Lopez i Chris Judd: Tek jedan u nizu

Upoznali su se u studenom 2000. godine kad je Judd plesao u njezinom spotu za pjesmu Love Don’t Cost a Thing. Jennifer Lopez u to je vrijeme još bila u vezi sa Seanom “P. Diddy” Combsom. Ipak, već u veljači 2001. počeli su izlaziti i postali glavna tema svih trač-rubrika.

Za Valentinovo Sean je žalosno objavio da je njegova veza s J.Lo gotova. Mjesec dana kasnije J.Lo pojavila se s novim dečkom na dodjeli Oskara, a u lipnju iste godine su se zaručili. U brak su uletjeli već u rujnu. 

Na vjenčanju nije bilo ni jedne zvijezde, samo obitelj i dobri prijatelji mladenaca. Dvije njezine sestre bile su djeveruše, a najbolja prijateljica je bila počasna domaćica na svadbi. 

PA/Pixsell

No, brak je potrajao jedva devet mjeseci. J.Lo ubrzo je zaboravila na Chrisa Judda jer je počela izlaziti s glumcem Benom Affleckom, pa su novine ovaj par prozvale Bennifer. On joj je darovao prsten vrijedan 1,2 milijuna dolara, pa je J.Lo tvrdila da je on ‘onaj pravi’.

Međutim svadbu je otkazala samo nekoliko sati prije odlaska matičaru. J.Lo je prije Chrissa Judda već iza sebe imala jedan kratkotrajni brak. Kubanski konobar iz Miamija Ojani Noa proveo je s njom 13 mjeseci, a nakon Seana “P.Diddy” Combsa, Chrisa Judda i Bena Afflecka J.Lo je počela vezu s Marcom Anthonyjem. Ostalo je povijest

Nicholas Cage i Lisa Marie Presley: Jedva tri mjeseca

German sustainability prize 2016

Vjenčanje je bilo glamurozno. Glumac Nicholas Cage i Lisa Marie Presley, kći rock legende, vjenčali su se 10. kolovoza 2002., upravo u tjednu kad se obilježavala 25. godišnjica Elvisove smrti. 

Na vjenčanju je bila njihova najuža obitelj. Lisina 13-godišnja kći Daniella nosila je cvijeće, a prstenje su pred oltar donijeli Cageov 12-godišnji sin Weston i Lisin 10-godišnji sin Benjamin. Daniella i Benjamin su Lisina djeca iz braka s producentom Dannyjem Keoughom, a kratko je bila udata i za Michaela Jacksona. 

Pixsell

Cageu je to bio drugi brak jer se 2000. rastao od glumice Patricije Arquette, a sina ima iz veze s modelom Christinom Fulton. U studenom iste godine Lisa se požalila novinarima: ”Osjećam se glupo jer mi propada i treći brak'.

Drew Barrymore i Tom Green: U braku su izdržali 158 dana

Reuters/Pixsell

Hollywoodska glumica Drew Barrymore izdržala je u braku s komičarom Tomom Greenom dvostruko dulje nego li u prvom braku.  Naime, malo je poznato da se 20. ožujka 1994. godine udala za barmena Jeremyja Thomasa i da je brak trajao sve do 28. travnja iste godine.

PA/Pixsell

Za Toma Greena udala se 7. srpnja 2001., ali je on podnio zahtjev za rastavom već u prosincu iste godine. Sudac je odluku o rastavi donio u prosincu 2002. Par je podijelio imovinu, pa je Green dobio stan vrijedan 2 milijuna dolara, a njoj je isplatio 307.603 dolara te su podijelili intelektualno vlasništvo i prava na filmove. 

Chad Michael Murray i Sophia Bush: Malo dulje od ljeta

Instagram

Upoznali su se tijekom snimanja tinejdžerske serije “One Tree Hill” 2002. godine. Zaručili su se nakon što ju je on zaprosio na vrlo originalan i romantičan način.

Chad Michael Murray došao je sa Sophijom Bush na teniski turnir u Australiji u ožujku 2003. godine. U pauzi između dva meča na terenu ukrašenom s 20 velikih buketa ruža, upalilo se 500 svjećica koje su ispisale Chadovu poruku: ”Sophie, hoćeš li se udati za mene?”

2014 NBC Upfront Presentation - New York

Kasnije je Chad objasnio: ”To je poseban trenutak za svaku djevojku, pa sam dao sve od sebe da on ostane Sophie u sjećanuju za cijeli život.” Vjenčali su se već u svibnju u Santa Monici i izmijenili rukom pisane zavjete. U rujnu su se rastali, a Sophie je kratko komentirala: ”Bolje da se sve završilo prije nego kasnije'.

Helen Hunt i Hank Azaria: Niti godinu dana

Reuters/Pixsell

Pet godina su hodali, a onda su se odlučili vjenčati u potpunoj tajnosti. Glumac Hank Azaria i kolegica Helen Hunt svadbeni su pir organizirali u vlastitom domu u široj okolici Los Angelesa.

“Mogu vam samo potvrditi da su od ovog vikenda oni muž i žena. Nažalost ne mogu vam reći nikakve druge detalje jer njih dvoje su vrlo samozatajne osobe i žele sačuvati privatnost”, izjavio je 2. veljače glasnogovornik Stephen Huvane. 

Čak ni prijatelji koje su pozvali, nisu znali razlog okupljanja. Među poznatijim uzvanicima tamo su bili i Mike Myers, Matthew Perry i Anthony Edwards. Kako su se bez mnogo pompe vjenčali, tako su se 11 mjeseci kasnije rastali.

Rene Zellweger i Kenny Chesney: Ljubavni tsunami

Review of the Year 2016

Glumica Rene Zellweger i američki country glazbenik Kenny Chesney upoznali su se 15. siječnja 2005. godine na humanitarnom koncertu za pomoć stradalima od tsunamija. Kenny je bio izvođač. a Rene je volontirala javljajući se na telefonske pozive kojima se donirao novac. 

Danas bi se moglo reći da je ljubav doista planula jer se par vjenčao već nakon četiri mjeseca veze - točnije 9. svibnja. Ona je za tu priliku odjenula pripijenu bijelu jednostavnu vjenčanicu i u ruci je držala buket bijelih ruža, a on je u svom stilu na glavi imao crni kaubojski šešir, bijelu košulju i sive hlače. 

Oboje su bili bosi jer je 15-minutna ceremonija obavljena na pješčanoj obali Kennyjevog imanja. Pedesetak najbliskijih prijatelja i rodbine slavilo je u obližnjem restoranu. Već u rujnu Rene je zatražila rastavu. Razlog? Možda je najbliži istini bio njezin glasnogovornik: ”Skočili su grlom u jagode. Bilo bi im pametnije da su se malo bolje upoznali.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'