Obavijesti

Show

Komentari 88

'Bilo je suza': Princ Harry prije svadbe nazvao bivšu djevojku

'Bilo je suza': Princ Harry prije svadbe nazvao bivšu djevojku
7

Vojvoda od Sussexa je Chelsy, inače dizajnericu nakita, pozvao na vjenčanje u kapelu St. George, ali joj je navodno napomenuo i da ne želi da dođe na zabavu nakon ceremonije

VIDEO

Princ Harry (33) je dva dana prije vjenčanja s bivšom glumicom Meghan Markle (36) prošle subote, vodio duži i prilično emotivan telefonski razgovor s bivšom djevojkom Chelsy Davy (32) s kojom je, s kraćim prekidima, u vezi bio sedam godina, prenosi Vanity Fair. Par je bio zajedno od 2004. do 2011., a prekinuli su jer se ona, kako je više puta rekla, nije mogla nositi s medijima koji su ih pratili u stopu. 

Pixsell

Vojvoda od Sussexa je dizajnericu nakita Chelsy pozvao na ceremoniju vjenčanja u kapelu St. George, ali joj je navodno napomenuo da ne želi da dođe na zabavu od 200 ljudi koju je za njega i Meghan odmah nakon vjenčanja u Frogmore Houseu organizirao njegov otac, princ Charles (69).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26
Pixsell

Britanski Vanity Fair piše da je Harry rekao Chelsy u telefonskom razgovoru da je vrijeme da krene dalje i da se nada da će ostati prijatelji s obzirom na vrijeme koje su zajedno proveli, a bilo je i suza. Iako se na licu Harryjeve bivše tijekom ceremonije mogla iščitati nelagoda, pa je dizajnerica na vjenčanju izgledala kao da je na rubu plača, navodno je tijekom crkvenog prijema dala kompliment Meghan, čestitala joj i rekla da lijepo izgleda.

Time je pokazala da među njima nema 'zle krvi', iako su njezini prijatelji ispričali da je na dan vjenčanja od jutra plakala pa se mislila i ispričati i ne doći na ceremoniju.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

Day je inače ostala u dobrim odnosima i s Harryjevim bratom princom Williamom (35) i Kate Middleton (36), pa je i nakon prekida s njim 2011. bila i na njihovom vjenčanju.

Concert For Diana - London

Nakon tog vjenčanja nagađalo se i da je vojvoda od Sussexa zainteresiran za sestru vojvotkinje Kate, Pippu Middleton (34), no to očito nije bilo točno. Inače, Chelsy nije jedina Harryjeva bivša koja je prisustvovala ceremoniji vjenčanja, osim nje je došla i glumica Cressida Bonas (29) s kojom je princ proveo dvije godine. 

VIDI OVO: 7 grešaka koje cure rade u seksu!

 

☺️💃🏼 #helloinstagram

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle
'PALA' JE i PUSA

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle

Pratite moj Insta story danas. Idem na prijateljičino vjenčanje - poručila je tenisačica Serena Williams, inače bliska prijateljica Meghan Markle

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem
NA KRALJEVSKOM VJENČANJU

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem

Gledatelji prijenosa vjenčanja u kapeli sv. Jurja primijetili su kako je Beckham nervozno žvakao žvakaću gumu dok je čekao da vjenčanje započne
Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...
TRGOVCI BROJE NOVAC

Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...

Denis Gaščić, novinar 24 sata uživo je pratio vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Za vrijeme boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu, sreo je samo jednu osobu koja je bila protiv kraljevskog vjenčanja