Obavijesti

Show

Komentari 9

Bio je cijelo vrijeme par koraka ispred neumornih progonitelja

Bio je cijelo vrijeme par koraka ispred neumornih progonitelja
3

Pljačka banke ostavila ga je sa sjećanjima na smrt svojih kolega. Samo osveta donijet će mu mir kojeg toliko dugo čeka. No njegov plijen nije baš običan kriminalac

VIDEO

Malo koji glumac je unatrag nekoliko godina toliko zorno pokazao koliko ne spada u A, već u B (možda i C) kategoriju koliko je to učinio Bruce Willis. Jednom istinski ugodan glumac od 'ranih' 2000-ih godina pa sve do danas nije uspio izbaciti pamtljiv film na tržište, a kako se čini, niti ove godine neće u tome uspjeti.

Jer ove godine mu u njegovoj igri pomažu još dvojica glumaca koje 'svi znamo, ali nitko ne pamti'. U pitanju su Frank Grillo, mladi glumac koji se unatrag nekoliko godina isprofilirao za uloge razbijača te Johnathon Schaech, koji ima jedno od onih lica za koje bez ikakvog problema možete reći da ga znate, ali nemate pojma otkud.

Ovaj trio iz snova dolazi nam u filmu 'Reprisal'. Jacob (glumi ga Grillo), upravitelj banke, pati od loših prisjećanja na pljačku banke u kojoj je poginuo njegov kolega. Sa svojim susjedom, bivšim policajcem Jamesom (Bruce Willis u jednoj od svojih klasičnih uloga), probat će uhvatiti krivca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No dok ova dvojica heroja pokušavaju otkriti gdje bi zločinac mogao udariti naredni put, Gabriel (posve zaboravljivi Johnathon Schaech), već ima planove koji ga stavljaju nekoliko koraka ispred junaka. On otima Jacobovu suprugu Christinu (bivša miss Olivia Culpo) i kćerku i prisiljava Jacoba na očajnička djela. Sva tri muškarca uskoro će se naći u sukobu iz kojeg će samo neki izaći živi.

Pogledajte prvi foršpan

Glavne uloge u filmu 'Reprisal' drže spomenuti Bruce Willis i Frank Grillo, dok im podršku daju Johnathon Schaech i Olivia Culpo. Akcijsku legendu režira Brian A. Miller, kojem je ovo treća suradnja s Willisom, a sveukupno šesti njegov triler. Ovaj se snima po scenariju Brycea Hammonsa, kojem je to prvi rad.

Koliko će nam uspješan film donijeti u ruke Willis, Grillo te Miller i Hammons vidjet ćemo krajem ovogodišnje blockbusterske sezone kada bi film trebao doći u kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode