Obavijesti

Show

Komentari 101

Magnet za žene: Radeljak bira mlade djevojke s bujnom kosom

Magnet za žene: Radeljak bira mlade djevojke s bujnom kosom
1

Tada najpopularniju glumicu bivše Jugoslavije, Bebu Lončar, Radeljak je ostavio jer se ludo zaljubio u glumicu Enu Begović. Desetogodišnju vezu okrunili su brakom 2000. te dobili kći Lanu, ali idila nije dugo trajala

VIDEO

Ivana Stanojević (31) stigla je u pratnji Josipa Radeljaka (74) na dodjelu nagrade Najhistrion ovog tjedna. Osim toga, s Dikanom koji često izražava domoljubne stavove prošetala je ruku pod ruku zagrebačkom špicom još u studenome, iako se prije dvije godine grlila s vođom radikala Vojislavom Šešeljom (63).

No Ivana je samo jedna u nizu atraktivnih žena s kojima se povezivalo kontroverznog poduzetnika.

Zagrebačka manekenka Duška Markotić bila je prva dama koja je pala na njegov šarm. Ipak, veza nije dugo trajala jer je Dikan u Dubrovniku upoznao tada najpopularnija glumicu bivše Jugoslavije - Desanku Bebu Lončar (74).

Dikan i Beba su intrigirali javnost

Radeljak je u to vrijeme kao zastupnik talijanske tvrtke za Jugoslaviju često odlazio u Rim gdje je Beba stalno boravila.

Glumicu su isto tako često viđali u Splitu, a kad je bila u Beogradu, Radeljak je dolazio k njoj. 

Njihova veza intrigirala je javnost, a mediji su pratili svaki njihov korak. Vjenčali su se pa godinama pokušavali dobiti dijete. Beba je nekoliko puta pobacila, a kad je napokon zatrudnjela u 40. godini, devet mjeseci je odležala te rodila njihova sina Lea (35). Ipak, brak poduzetnika i glumice nije potrajao.

24sata

Zbog Ene ostavio Bebu

Razveli su se krajem osamdesetih jer je Radeljak upoznao fatalnu Enu Begović. Nakon toga je uslijedila bitka za skrbništvo nad Leom koje je 1994. ipak pripalo Dikanu.

Desetogodišnju vezu su okrunili brakom u lipnju 2000., a 1. srpnja na svijet je stigla njihova kćerkica Lana. Idilu je prekinula prometna nesreća u kojoj je glumica izgubila život.

Nesreća je promijenila sve

Na Veliku Gospu 2000., u 'Grand Cherokee' terenac ukrcali su se Radeljak, njegov sin Leo, Enina majka Tereza Begović i Ena s kćeri Lanom koja je tada bila stara mjesec i pol. Krenuli su na ručak Radeljakovoj prijateljici Bosiljki Vidović na otok Brač. Automobilom je upravljao neiskusni Leo koji je promašio Bosiljkinu kuću te nastavio voziti uskim, strmim putem između vikendica. 

Leo se zakačio na kamen i razbio maglenku, stoga je Josip inzistirao da preuzme volan. Obojica su izašla iz automobila koji je počeo nekontrolirano kliziti unatrag. Terenac je završio u provaliji. Iz nesreće je ozlijeđena izašla Tereza, kao i malena Lana, no Ena je ispala iz auta i zadobila frakture lubanje te ozljede mozga zbog kojih je ubrzo preminula. 

Nakon tragedije, uslijedilo je suđenje koje je trajalo do 2007. godine. Leo je oslobođen, a za nesreću je bio kriv neispravan mjenjač džipa.

saloon

- Ni najgorem neprijatelju ne želim da proživi tugu i strah koji sam osjećao kada sam se jutro nakon tragične pogibije svoje supruge našao posve sam, s tek rođenom djevojčicom u rukama - ispričao je svojedobno Radeljak za Jutarnji i dodao kako je 'ostala zauvijek Ena i samo Ena'.

Vlatku Pokos (47) upoznao je preko Lanine dadilje. Voditeljica joj je često radila društvo dok je s malenom šetala zagrebačkom špicom, a ubrzo je s Lanom počela šetati sama. 

Izbacio Vlatku pa Dolores?

Radeljak i Pokos u braku su bili manje od dvije godine. Njihov brak, a osobito razvod, odigrao se pred očima javnosti. Vjenčali su se u siječnju 2006. na pješčanoj plaži karipskog otočja Turks i Caicos, a nakon toga se Vlatka preselila u Dikanov stan na Cvjetnom trgu.

Luka Klun/Pixsell

Njihov razvod započeo je izbacivanjem Vlatke iz stana. Javno su se prepucavali i vrijeđali, viđali se u sudnici, a Dikan je čak optužio voditeljicu da ga je varala.

Ipak, kontroverzni voditelj brzo je našao zamjenu. Zaveo je glumicu Dolores Lambašu, a u vezi su bili četiri godine. Često su putovali i izlazili po skupim restoranima no i ova veza je navodno završila burno, odnosno izbacivanjem iz stana.

U travnju prošle godine Radeljaka se moglo vidjeti u društvu mlađahne djevojke čiji identitet nije nikada otkrio, a izgledali su prisno.

Dikan

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...