Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bio sam svodnik, sportaši su stalno kupovali cure od mene'

None Foto: Pixsell 3

Nisam bio svodnik zbog novca jer mi nije potreban, već zbog zadovoljstva. Imao sam skupe automobile i odjeću i najbolje djevojke u gradu, priznao je Snoop Dogg

Davnih dana priznao je da uživa u pušenju 'trave' i ne smatra to nikakvim baukom. Snoop Dogg (41) sada je otkrio da je, čak i kad je već bio uspješan i slavan, zarađivao radeći kao svodnik. 

- Ja sam taj koji sve organizira. Organizirao sam i Playboy turneju. U bus sam stavio 10 ku... koje su me pratile gdje god sam išao - rekao je Snoop u intervjuu za časopis Rolling Stone.

- Radio sam što sam htio, mogao sam birati koje će ku... ići sa mnom, koje ću otpustiti, s kojima ću se seksati i tako od grada do grada, od hotela do hotela, jednog sportaša do drugog, jedne face iz svijeta šoubiznisa do druge - nastavio se hvaliti Snoop. 

Reper kaže da su brojni sportaši 'kupovali pi...' od njega 2003. i 2004. godine, no tvrdi da nikad nisu plaćali njegove usluge, već da je sav novac ostavljao curama koje su ga pošteno zaradile. 

- Nisam bio svodnik zbog novca jer mi nije potreban, već zbog zadovoljstva. Imao sam skupe automobile i odjeću i htio sam oko sebe imati djevojke koje će pristajati tom imidžu - kaže reper. 

Snoop je od 1997. u braku sa srednjoškolskom ljubavi Shante Taylor. On je 2004. podnio zahtjev za rastavu, no prebrodili su krizu i 2008. obnovili zavjete. Snoop kaže da je jako voli. Zajedno imaju troje djece.

Komentari (37)
  • to mora da su bili dobri tulumi u busu, sa njih 10.

    9. 5. 2013,   15:47
  • gospodin.

    9. 5. 2013,   15:54
  • Haha... Da, on je narkomančina i govno jer je pružao ljudima šta su htjeli i zato jer je ženama koje su se htjele baviti prostitucijom omogućio da se bave onime čime žele i pri tome dobro zarade :)) Licimuri puno vas je :)

    9. 5. 2013,   15:52