Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Biste li i vi varali partnera da ste poznati i slavni?

None Foto: Shutterstock

Posljednji hrvatski poznati preljubnik je Tony Cetinski. Svi se još sjećaju afere Višnjić - Rupić. Sad vas pitamo što mislite o preljubu

Najčešći razlog prekida zvjezdanih veza je nevjera. Kad ste bogati i slavni, prilike za preljub vam navodno dolaze svako malo jer uvijek postoji netko kome ste baš vi "najdraža zvijezda". Biste li i vi pali pred iskušenjem da vam se svaki dan nabacuju žene ili muškarci? Biste li mogli ostati vjerni svome partneru/ici kad biste bili svjesni da vas "ljubav" čeka na svakom koraku? Slabi li bogatstvo osjećaj za moral i vjernost? Biste li se ponašali kao Mel Gibson, koji je već godinama vjeran svojoj ženi, ili biste se ponašali poput Georgea Clooneya, koji svako malo traži sve "mlađe i slađe" djevojke? Biste li se možda ponijeli poput Judea Lawa, koji je bračnu idilu uništio aferom s dadiljom? Vrijedi li institucija braka u svijetu bogatih i slavnih jednako kao u "normalnom svijetu"? Biste li mogli kao Tony Cetinski nekoliko mjeseci nakon vjenčanja ljubiti drugu djevojku, ili kao Goran Višnjić ljubavnici napraviti dijete? Varaju li zvijezde uopće više nego "obični ljudi" ili se njihove avanture čine kao svakodnevne zbog medijske eksponiranosti? Što uopće mislite o varanju partnera/ice? Biste li oprostili preljub?

Komentari (33)
  • Ne trebaš biti bogat i slavan da bi varao, samo dovoljno pokvaren da se igraš sa tuđim osječajima to je tu svugdje oko nas ! Ne zavaravajte se da su poznati samo takvi nisu to može biti slatkoriječiva osoba bilo tko.....

    7. 2. 2008,   10:39
  • George Clooney nikoga ne vara. On je solo igrač i može što hoće. Mel Gibson je faca! A to što je vjeran ženi, čini ga još privlačnijim!

    7. 2. 2008,   10:44
  • Kada nađeš onu osobu za koju misliš da je prava i koja ti je draga,mislim da novac i slava nebi trebali biti neka prepreka. Ako cemo biti bogati i slavni budimo to zajedno.

    7. 2. 2008,   10:31