Obavijesti

Show

Komentari 33

Bitka za prvi red: V. Drago izbacio Grubnića s revije!

Bitka za prvi red: V. Drago izbacio Grubnića s revije!
5

Drago je otjerao Modnog Mačka s Cro-a-Portera jer je odbijao sjesti u drugi red. Stilist je molio da ga vrate u prvi red iako nije imao pozivnicu

VIDEO

Modni Mačak najavio je u 24sata da će na Nivea Cro-a-Porter doći u skupocjenoj, krznenoj Guccijevoj bundi. Viktoru Dragi, art direktoru, već je tada prekipjelo.
- Rekao sam redarima da ga ne puštaju ako se pojavi u toj bundi, a ako se i pojavi, da ga nikako ne puštaju u prvi red - kaže Drago. Cro-a-Porter podržava nenošenje krzna. Mačak se pojavio, ali bez Guccijeve bunde. S Aleksandrom Grdić i Majom Cvjetković pod rukom sjeo je u prvi red. Tada su došli ljudi s pozivnicama. Mačak je nije imao i Drago ga je ljubazno dva puta zamolio da se premjesti u drugi red. Mačak je odbio. Drago nije imao izbora i izbacio ga je van. Mačak je molio da ga se vrati u prvi red.
Isprva je rekao da više nema komentara jer on je sretan, zaljubljen i spokojan. Nekoliko minuta poslije se predomislio i Dragi uzvratio: “Kako je moguće da Drago prati što radim kad je toliko zaposlen?”, mislivši pritom na Draginu izjavu kako Mačak ne zaslužuje mjesto u prvom redu jer se proslavio skakanjem iz aviona i golišavim fotografijama. Drago odgovara da je nemoguće ne znati čime se Mačak bavi jer cijelu naciju time terorizira.
- Zar je Drago Bog da proziva ljude, da komentira tko je kakav. To je nekulturno - zgražava se Mačak, za kojeg art direktor Cro-a-Portera kaže kako je “posvuduša”.
- Ni na jednom eventu nisam bio zadnja četiri mjeseca, osim ako neki ne radim ili mi plate da dođem. Nema tko me ne poznaje - odgovara Mačak te tvrdi kako on nije tašt i da ne pati od slave.
- Drago sve radi iz osobnog interesa - zaključio je Mačak, na što Drago odgovara.
- Marko Grubnić radi budalu od sebe. On je samopromovirajuća zvijezda i neću mu dopustiti da se reklamira na mom projektu - zaključio je Drago.

VIKTOR DRAGO JE IZBACIO I "SVEĆENIKE"
Na prošlom su se Cro-a-Porteru novinari s HTV-a prerušili u svećenike i zezali poznate. Dohvatili su i Grubnića i pitali ga jesu li manekenke produhovljene. Njemu su svećenici na CAP-u bili čudni, no dao im je odgovor. Htio je biti pristojan.
- Pokušali smo intervjuirati i Nenada Korkuta. On nam je grubo rekao da neće davati intervjue. Moj kolega ga je iz zezancije oslovio sa 'Kokrut’. Odmah se stvorilo pet redara i snimateljici su naredili da izvadi kazetu iz kamere. Prestravila se i poslušala ih je, a morali smo i otići - rekao je autor priloga Davor Jurkotić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku