Obavijesti

Show

Komentari 3

Bivša cura Leonarda DiCaprija bankrotirala i grca u dugovima

Bivša cura Leonarda DiCaprija bankrotirala i grca u dugovima
18

Iako je manekenka Erin Heatherton šetala pistama mnogih poznatih dizajnera, ogrlicu od šest tisuća kuna navodi kao najvrednije što ima, a grca u milijunskim dugovima...

VIDEO

Bivša Viktorijina anđelica, manekenka Erin Heatherton (30), ujedno i bivša djevojka Leonarda DiCaprija (44) podnijela je zahtjev za stečaj nakon što se zadužila više od tri i pol milijuna kuna. 

AFP/Pixsell

Erin je uložila preko tri milijuna kuna u dugove i borila se s dvije tužbe podnesene protiv nje tijekom posljednjih nekoliko godina, piše DailyMail.

Pixsell

Nakon 13 godina karijere modela, Erin je navela samo 42 tisuće kuna ukupne imovine i tvrdi kako je ove godine zaradila samo 18 i pol tisuća kuna. 

Leonardo DiCaprio nastavlja niz: Ponovo ljubi manekenku
Leonardo DiCaprio nastavlja niz:  Ponovo ljubi manekenku

Heatherton, koja je u 2017. zaradila milijun i pol kuna, navodno je navela Jennifer Meyer dijamantnu ogrlicu u vrijednosti od oko šest tisuća kuna kao najvrednije što posjeduje, a duguje preko dva i pol milijuna kuna City National banci te skoro 300 tisuća kuna povrata poreza državi New York.

Screenshot

Bivšem poslovnom partneru, koji je podnio tužbu u iznosu od 66 milijuna kuna protiv Erin 2017. zbog odustajanja od njihove sportske linije RetroActive, anđelica duguje 660 tisuća kuna. 

Pixsell

Vijest o bankrotu stigla je godinu dana otkako je prodala trosoban stan u West Villageu za skoro 18 milijuna kuna nakon što su je susjedi tužili u 2016. zbog 'nerazumne razine buke'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

S karijerom je započela sa 17 godina u South Beachu, šetala je pistama Chanela, Diane von Furstenberg, Marca Jacobsa, Dolce & Gabbane, Valentina, Oscara de la Rente i drugih. 

Erin je imala 22 godine kada je izlazila s oskarovcem Leonardom DiCaprijem, od prosinca 2011. do listopada 2012., a romansa je navodno završila prijateljskim putem.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...