Obavijesti

Show

Komentari 81

Bivša misica: Sapunica mi je uništila vezu i želju za glumom

Bivša misica: Sapunica mi je uništila vezu i želju za glumom
4

Ximena Navarrete dobila je glavnu ulogu u telenoveli “Oluja u srcu” unatoč svom glumačkom neiskustvu, danas zbog toga žali. Kritika na glumu bilo je mnogo

VIDEO

Imam ponude za film i televiziju, ali umorna sam od glume. Moj izbor je odmor, uz koji ću se posvetiti svojoj modnoj agenciji koju sam zapostavila. A tu je i obitelj u Guadalajari koju nisam vidjela već godinu dana, kazala je prošli tjedan meksičkim medijima Ximena Navarrete, koja će 22. veljače napuniti 26 godina. 

Manekenku i Miss Universe 2010. godine uloga u telenoveli “Oluja u srcu” bila je dvosjekli mač. Iako se za glumačku partnericu Williama Levyja borilo dvadeset glumica, producent Salvador Mejia, koji je prije 15 godina dao prvu priliku u Meksiku Gabrieli Spanic u seriji “Otimačica”, odlučio je glumačkoj amaterki povjeriti dvostruku ulogu sestara blizanki Marine i Magdalene. Kritika na njezinu glumu bilo je mnogo, no mnoge je začudilo da je oštar prema njoj bio i César Évora (54), koji u seriji igra Fulgencija Salazara.

Odrasla je u skromnoj obitelji zubara i domaćice

“Nije bilo pametno dati joj glavnu ulogu, to je bilo samoubojstvo za nju”, kazao je Évora, a Ximena mu nije ostala dužna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svaka glava drukčije razmišlja. To je bila producentova odluka i meni je to dovoljno. No ti komentari nisu duhoviti. Ima mnogo glumaca koji su snimili stotine serija i svaki put različite likove jednako glume - ljutita je bila u razgovoru za medije i potvrdila još jednom - glumi i sapunicama se ne vraća.

Ximena je rođena i odrasla u Guadalajari u obitelji srednjeg sloja. Njezinu mlađu sestru Marianu i nju, govorila je, mama Gabriela, domaćica, i otac Carlos, zubar, zasipali su ljubavlju svaki dan. Sa 16 godina počela je nositi revije, a prije odlaska na izbor ljepote studirala je nutricionizam na privatnom katoličkom sveučilištu.

Godinu dana živjela je u New Yorku i putovala svijetom

S krunom Miss Universe proputovala je svijet, tijekom 38 putovanja upoznala je, kaže, 16 zemalja, a postala je zaštitno lice za L’Oreal Paris i Old Navy. Bavi se, očekivano, i humanitarnim radom. Između ostalih nagrada dobila je i plaćeni dvogodišnji studij na The NY Film Academy, vrijedan 100.000 dolara, i stan u New Yorku na godinu dana. Na primopredaji krune Paula Shugart, predsjednica organizacije izbora Miss Universe, darovala je Ximeni ogrlicu s križem s porukom na kojoj je pisalo: “Najboljoj Miss Universe koju smo imali. Nedostajat ćeš nam”.

Ximeni od snimanja sapunice najviše nedostaje dugogodišnji dečko, portorikanski voditelj Jaime Mayol (34). On ju je ostavio mjesec dana nakon početka snimanja “Oluje u srcu”. Zajedno su bili tri godine. Prema pisanju tabloida, kraju je kumovala njegova ljubomora zbog seksi scena u sapunici.

- Neukusno je pričati o raskidu veze, no sve tračeve demantiram. Život ide dalje, tko zna koje me lijepo iznenađenje očekuje već sutra - kazala je Ximena.

Na izboru se najviše družila s Lanom Obad

U srpnju i kolovozu 2010., tijekom priprema za finale izbora u Las Vegasu, Ximena Navarrete najviše se družila s hrvatskom predstavnicom Lanom Obad. - Bile smo u istoj grupi na snimanjima pa smo se mnogo družile. Bila je samozatajna, odmjerena, uglađena, pristojna, nenametljiva. Možda zbog toga i nije bila favorit medija. Izvana je prelijepa, no meni se još više svidjela njezina unutarnja ljepota - govori Lana Obad (25).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...