Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivša Miss Australije uživa na Jadranu: Moji geni su odavde

None Foto: Instagram 9

Uz otok Ugljan, Laura je posjetila Vodice i Zadar. Ljeti joj je najdraže doći, kako kaže, u Preko kraj Zadra, u kuću u kojoj je odrastao njezin otac. Tad odmori dušu, napuni se energijom i ponovno zaljubi u ljepote Jadrana

Laura Dundović (31), australska glumica i model hrvatskog podrijetla, došla je iz Australije na odmor u Hrvatsku.

Foto: Instagram

Trenutno odmara u resortu na hrvatskoj obali, točnije u Biogradu na moru. Na Instagramu se zadnjih nekoliko dana hvali fotografijama, a bila je i gošća na vjenčanju u resortu gdje je plesala do jutra. 

- Opet tu, kao da nikad nisam otišla - napisala je pozirajući na otoku Ugljanu u dvodijelnom žutom kupaćem kostimu.

Foto: Instagram

Uz otok Ugljan, Laura je posjetila Vodice i Zadar. Ljeti joj je najdraže doći, kako kaže, u Preko kraj Zadra, u kuću u kojoj je odrastao njezin otac. Tad odmori dušu, napuni se energijom i ponovno zaljubi u ljepote Jadrana.

- Obožavam Hrvatsku i pričam hrvatski poprilično dobro. Možda su i moji geni zaslužni za moje uspjehe. Nevjerojatno mi je kad vidim koliko se Hrvati ponose svojom kulturom i kako je promiču. Zato mi je cilj renovirati kuću u Preku, pa kad u Australiji bude hladno, ja dođem u Hrvatsku jer je tad tu ljeto - našalila se Laura.

PONOSI SE DOMOVINOM Laura Dundović: Bez hrvatskih gena ne bih bila Miss Australije

Strastvena ljubiteljica fitnessa i nutricionistica i tijekom odmora nalazi vrijeme za odrađivanje treninga.

- Volim naše more, plaže, ljude i hranu. To mi i jest problem. Paziti na hranu kad dođem u Hrvatsku mi je nemoguća misija - kaže Laura.

Foto: Instagram

Njezina obitelj doselila je u Australiju 1970., a podrijetlom je iz Radovina kraj Zadra. Kad je 2008. ušla u uži krug manekenki koje će predstavljati Australiju na izboru ljepote, nije mogla ni zamisliti da će upravo ona pobijediti. Iste godine osvojila je i 10. mjesto na izboru za Miss svijeta.

- Svega se sjećam kao da je bilo jučer. To je sjajna platforma i odskočna daska kakvu neki nemaju s 50, a ja sam dobila šansu s 21. Stavljali su mi krunu, ja sam se tresla i plakala jer sam pobijedila, ali i zato što sam znala da će mi to promijeniti život - prisjeća se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (12)
  • Zgodna i daleko ljepsa od onih napumpanih silikonima, filerina i tko zna cime. Zena je predivna u odnosu na Maju Suput, Lidiju Bacic i sve takve slicne.

    19. 7. 2019,   17:49
  • Lijepa i prirodna dama.

    20. 7. 2019,   15:17
  • Fitnis,nutricionizam,odmor zimi, ljeti,punjenje baterija i duše,kada snima filmove ili samo glumi kao i sve "uspješne"Hrvatice

    19. 7. 2019,   21:31