Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivša pjevačica Karme: Puna sam energije i vraćam se glazbi

None Foto: Petar Krajačić Vilović 10

Ostvarili smo svoje snove i zaradili puno novaca, a naš razlaz je počeo 2011. godine jer je svatko imao drugačije viđenje naše budućnosti, progovorila je pjevačica o grupi Karma

Želim se isprofilirati kao samo svoja pjevačica i imati vlastiti projekt, istaknula je Tara Šušelj (36). Pjevačica, koja je poznata kao bivša članica grupe Karma, vratila se na estradu pjesmom 'Lagano' i nakon četverogodišnje stanke elektronsku glazbu je zamijenila zabavnom i pop glazbom. 

- Zanima me zabavna pop glazba i rad s mnogim talentiranim vrhunskim autorima s kojima dosad nisam
mogla surađivati - objasnila je Tara što planira u budućnosti. Dodala je kako će Karma uvijek biti velika stvar u njezinoj karijeri i dio njezine ponosne prošlosti. 

- Nikad nisam namjeravala prestati se baviti glazbom, trebala mi je samo pauza zbog obiteljskih obaveza - rekla je pjevačica. Kaže kako je sada puna energije i želje da se vrati na svoje staro radno mjesto i svojoj ljubavi, publici. Kad je otišla iz Karme 2014. godine, kaže, bila je na vrhuncu karijere. Više od deset godina na putu je provodila više od 300 dana godišnje.

Foto: Petar Krajačić Vilović

Karma je imala turneje izvan Hrvatske, po Češkoj, Slovačkoj, čak i dalekoj Kini. Tada su Tari čak i laskali da je njezina grupa postala najunosniji hrvatski glazbeni izvozni proizvod.

Foto: Jure Perišić

- Ostvarili smo svoje snove i zaradili puno novaca, a naš razlaz je počeo 2011. godine jer je svatko imao drugačije viđenje naše budućnosti. Iako smo svi troje u bendu bili prijatelji, svatko od nas je želio nešto drugo - rekla je pjevačica. Dodala je kako je njoj tada prioritet bila obitelj i morala je stati s poslom kako bi postala majka. 

Foto: Petar Krajačić Vilović

- Dance glazba jest obilježila moju dosadašnju karijeru, ali dovoljno sam sazrela kao pjevačica i kao osoba da želim sada pjevati ono što meni iskreno  najbolje leži i što ja jako volim. Zabavna pop glazba moja je nova karijera - ispričala je Tara. Najavila je kako će svakih nekoliko mjeseci pripremati zanimljive novitete jer je okružena pravim timom suradnika. 

 

Komentari (5)
  • Dobro izgleda za svoje godine.

    26. 9. 2018,   17:44
  • Uvijek mi je malo bacala na Jennifer Lopez, sretno.

    26. 9. 2018,   20:52
  • ta nova pjesma je neka teška ciganija

    27. 9. 2018,   12:12