Obavijesti

Show

Komentari 35

Bivša pjevačica Magazina stala uz predsjedničku kandidatkinju

Bivša pjevačica Magazina stala uz predsjedničku kandidatkinju
6

Da nije zadovoljna sadašnjom predsjednicom, nekadašnja pjevačica Magazina jasno je pokazala i kad je nedavno otvoreno kritizirala Kolindu Grabar-Kitarović i njezinu izjavu o Željeznoj zavjesi

VIDEO

Ljiljana Nikolovska (55) u Magazinu je pjevala od 1983. do 1989., a već dugo živi u SAD-u, gdje je udana i ima sina. Aktivna je na društvenim mrežama, a često komentira društvene aktualnosti u Hrvatskoj. Tako je Nikolovska svojim prijateljima i pratiteljima na Facebooku savjetovala i za koga da glasaju na nadolazećim predsjedničkim izborima. 

- Nekad smo imali federalne referendume za sve i svašta, a dionice su išle radniku. Tko nas je posli pitao za mišljenje o prisvajanju društvene imovine i resursa guzonjinom sinu i kćeri za $1? Jesu li IKOG od Vas pitali smiju li strancima prodati vodu, obalu, patente, postrojenja, tvornice, radnička i humana prava, a kamoli da su vas isplatili za ulog? Sad imate jednu kapitalističku stranku s dva ogranka, koji igraju "dobar i loš pandur" igricu, jer krajnji rezultati su uvijek skoro isti - oni su u Klubu, vi ste na Meniju. I opet propagirate favorizirane parazite, jer ih procjenjujete na račun izgleda i istrošenih parola. A ispred nosa vam je nepotkupljiva kandidatkinja iz RF-a, s ozbiljnom namjerom da to mijenja, koju ni ne vidite? I'm so disappointed, but than again, it's not you, it's me... - zaključila je Ljiljana te tako otkrila kako svoju podršku daje Katarini Peović, kandidatkinji Radničke fronte i Socijalističke radničke partije.

Privatna arhiva

U komentarima ispod objave povela se ubrzo polemika o političkim opcijama, a kao zajednički zaključak kod većine se nameće potreba za promjenom. Da nije zadovoljna sadašnjom predsjednicom, nekadašnja pjevačica Magazina jasno je pokazala i kad je nedavno otvoreno kritizirala Kolindu Grabar-Kitarović i njezinu izjavu o Željeznoj zavjesi.

Živi u Kaliforniji, kuha i snima, a Kolindine izjave joj ne leže...
Živi u Kaliforniji, kuha i snima, a Kolindine izjave joj ne leže...

- I ja san bila muzičar, proputovala cili svit, isla na ponoćke, vinčanja i pričesti u crkvu, išla na balet, u doktora, zubara, ljetovanja i zimovanja kad god su mi naredili, iza te iste željezne zavjese. Puno san propatila. Kolinda, izdrži još malo, dok te ne prime negdi vani u izlog s puno neonskog svitla - poručila joj je tada Nikolovska.

Ljiljana se glazbom više ne bavi aktivno, ali u svom domu u SAD-u ima glazbeni studio pa se katkad vrati staroj ljubavi. Prije dvadesetak godina pokušala se vratiti na hrvatsku estradu, no samostalna karijera nije joj uspjela. Ona je jedina pjevačica Magazina kojoj Huljić nakon odlaska iz benda nije pisao hitove. Naslijedila ju je Danijela Martinović.

Privatna arhiva

Nikolovska se prije dvije godine osvrnula i na bivšeg šefa. Bivšoj pjevačici Magazina zasmetali su komentari Tončija Huljića u showu 'Nikad nije kasno'. On je rekao da Magazinov hit 'Tri sam ti zime šaptala ime' danas ne pronalazi put do publike. Zbog toga ga je Nikolovska prozvala egocentrikom jer se, tvrdi bivša pjevačica, hvalio da je ključan faktor za uspjeh Magazina.

- On se ljuti kad mu pjevač oduzme pozornost jer misli da oni nemaju nikakvu kreativnu ulogu - napisala je tada. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...