Obavijesti

Show

Komentari 54

Bivše misice u studentskim klupama i vlastitom businessu

Bivše misice u studentskim klupama i vlastitom businessu
16

LIJEPE I PAMETNE Da nisu samo lijepe dokazuju pobjednice izbora Miss Universe Hrvatske koje su se, osim u studentskim klupama, dokazale i u poslovnom svijetu

VIDEO

Natalija Prica, Miss Universe Hrvatske 2011. godine diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu na kojem je u petak održana promocija novih diplomanata. Lijepa Natalija je pobjedom na izboru Miss Universe Hrvatske kao glavnu nagradu dobila i poslijediplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta te već u siječnju kreće na nova predavanja. 

Da nisu samo lijepe dokazuju i sve ostale pobjednice izbora Miss Universe Hrvatske, koje su se osim u studentskim klupama dokazale i u poslovnom svijetu. 

Studiraju, rade i lijepe su

Na ZŠEM-u studira i prošlogodišnja Miss Universe Hrvatske Elizabeta Burg koja je upisala drugu godinu studija. Aktualna misica Melita Fabečić nedavno se vratila iz Moskve sa svjetskog izbora. Kao i njezine dvije prethodnice, kao glavnu nagradu na izboru, dobila je studij na ZŠEM-u koji će započeti već slijedeće akademske godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivana Paris pobijedila je na izboru Miss Universe Hrvatske 2002. godine. Nakon mandata diplomirala je medije i kulturu društva na Sveučilištu u Dubrovniku, a danas radi u jednoj stomatološkoj poliklinici u Rijeci. Krunu je predala 2003. godine Ivani Delač Đolo, koja ima diplomu Fakulteta za turistički i hotelski menadžment u Iki te svoju firmu za organizaciju događanja i promociju, a organizatorica je i modne manifestacije Riječke stepenice. 

Sve od ekonomije do sporta

Lana Obad, misica iz 2010. godine, diplomirala je financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te radi za jednu veliku svjetsku revizijsku tvrtku. 

Renata Lovrinčević nakon pobjede na izboru Miss Universe Hrvatske  2000. godine vrlo brzo je diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu u Splitu. Trenutačno radi kao manager za fitness u fitness centru u Splitu. 

Biljana Mančić pobijedila je 2006. godine, ima diplomu sa American Colege of Management and Technology u Dubrovniku te je osnovala vlastitu turističku agenciju u Trogiru. Ivana Gržetić je ovu prestižnu titulu ljepote osvojila 1998. godine te je kao i Biljana također diplomirala na  American Colege of Management and Technology u Dubrovniku. Nakon manekenske karijere u Hong Kongu, Tajlandu i Japanu otvara svoju turističku agenciju u Dubrovniku. 

Neke imaju i svoje agencije

Jelena Glišić (misica iz 2005.)  studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu i radi na nacionalnoj televiziji kao voditeljica. Sarah Ćosić (2009.) prva je od naših predstavnica koja je ušla u top 15 na svjetskom izboru za Miss Universe. Studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te uz studij radi kao manekenka. Maja Cecić-Vidoš (2001.) sa suprugom, profesionalnim rukometašem Renatom Sulićem, ima poznati ugostiteljski objekt u Rijeci. Marijana Rupčić (2004.) studira na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a uz studij radi u banci baš kao i Snježana Lončarević (2008.), koja uz posao priprema posljednje ispite na Fakultetu za management u turizmu u Iki. Jelena Maroš (2007.) studira na Pravnom fakultetu u Splitu, nakon manekenske karijere udala se i očekuje svoju prvu bebu. Marijana Kužina (1999.) živi u Zagrebu, radi kao vizažistica i vodi svoju agenciju za make-up. 

Kristina Čerina, prva je Miss Universe Hrvatske koja je to postala 1997. godine. Ona je pak diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu, vodi miran obiteljski život i potpuno se povukla iz javnog života. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'