Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivše splitske misice 'peglaju' bore: Spremne smo za ljeto...

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL 8

Jako sam zadovoljna rezultatima koji se vide odmah nakon prvog puta. Idem svaki tjedan na tretman jedan do dva puta posljednjih mjesec dana, rekla nam je Monika, Miss Dalmacije 1999.

Po uzoru na zvijezde poput Gwen Stefani i Brada Pitta, osim vježbanjem, splitske misice Monika Sablić (38) i Biljana Mančić (32) pripremaju se za ljeto i tretmanima karboksiterapije. Riječ je o zahvatu kojim se iglicama u područje koje se želi tretirati unosi ugljični dioksid kojim se peglaju bore, rješava se celulita, strija, ožiljaka.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Jako sam zadovoljna rezultatima koji se vide odmah nakon prvog puta. Idem svaki tjedan na tretman jedan do dva puta posljednjih mjesec dana – rekla nam je Monika, Miss Dalmacije 1999., koja tretira vrat. Biljana Mančić priznaje da je tretman probala čim ga je dobila u svom salonu u Splitu prije nekoliko godina.

Biljana Mancic | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Na taj način održavam mladolik igled lica i vrata, a pomogao mi je i da se riješim migrena – kaže Biljana, Miss Universe Hrvatske 2006., koja trenutačno radi na organizaciji zdravstveno turističkog sajma u Splitu. 

Biljana Mancic | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Cijena tretmana karboksiterapije je oko 200 kuna, a zavisno o stanju kože potrebno ih je napraviti desetak pa onda pauzirati nekoliko mjeseci.

Komentari (3)
  • Moni i Bilja ja bi ih praasnuul

    19. 4. 2018,   16:41
  • Upravo gledam u ono što bi joj stavio u ta napumpana usta kako bi joj se bore rastegle.

    20. 4. 2018,   07:39
  • Besplatna reklama " Gorici"!

    20. 4. 2018,   22:42