Obavijesti

Show

Komentari 9

Bivši BB-ovci: U novoj sezoni se svi samo svađaju i glume...

Bivši BB-ovci: U novoj sezoni se svi samo svađaju i glume...
1

Produkcija se previše upliće u odnose, a svađe su svakodnevna pojava, zaključili su stanari prve sezone Big Brothera. Nova sezone ih nije oduševila, a Maciniću posebno na 'živce' ide Tomislav

VIDEO

Imam super ženu, super sina i konačno sam se ostvario u svim životnim poljima. Uloga tate je nešto najbolje što mi se desilo, doista fenomenalno. Uživam u očinstvu i moram se pohvaliti da radim sve poslove kad je moj sin u pitanju, osim što ne mogu dojiti - smije se Alen Macinić (38), kojega su te 2004. u Big Brother kući sustanari nazvali Svizac.

Pokretanje videa...

01:00

Otkrio je kako on i supruga Livija tu ne planiraju stati.

- Kroz koju godinu volio bih dobiti još jedno dijete. Čim se supruga oporavi od porođaja, bacamo se na posao i pravimo još jednu bebu - kaže Alen. S bivšim stanarima BB kuće se ne čuje, u prijateljskim odnosima ostao je jedino s Antonijom, koja je čak bila na njegovu vjenčanju. Novu sezonu prati od prve epizode, ali nema favorita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad usporedim našu sezonu i ovu danas, mogu samo reći: ‘Nebo i zemlja’. Mi smo sve skupa možda imali pet svađa, a u novoj sezoni se samo svađaju, svi pokušavaju biti ono što nisu - govori Svizac.

Iako nema favorita, priznao je kako mu nikako nije legao Tomislav.

- Dečko je toliko proziran i iritantan. Najradije bih otišao u studio i rekao mu da se prestane pretvarati te da izađe iz kuće. Jako proračunata osoba koja igra na kartu pobjednika iako nije svjestan da će takvim ponašanjem vrlo brzo napustiti kuću - izjavio je Macinić.

U realityju je zavodio Marinu Bajlo (38). Puljanka se nakon realityja preselila u Zagreb, gdje je vodila 45-minutni show. Ipak, vratila se u rodni grad i udala pa postala majka. U kuću se ne bi vratila kao kandidat.

- Ne sviđaju mi se uplitanja produkcije u odnose stanara. Ne bih se više prijavila u to stvaranje spletki i klanova. Da sam mlađa, tko zna, možda, ali sad više ne - rekla je.

Gotovo sto dana u kući provela je i Antonija Blaće (38), koju na malim ekranima gledamo više od deset godina. Publiku je osvojila neopterećenim i spontanim karakterom. Svojedobno je ispričala da nikad nije požalila što se prijavila za sudjelovanje u ovom realityju. Kasnije je vodila toliko emisija na RTL-u da je, kažu bivši sustanari, iskakala iz paštete.

Sa Sašom, Antonijom i Marinom razgovarao sam o ponovnom okupljanju nakon 14 godina. Probat ćemo dogovoriti s RTL-om da nas nakon što završi ova sezona opet puste unutra. Barem na jedan dan. To bi bio show, rekao je Zdravko Lamot (38), sudionik prvoga BB-a.

Samoborčanin danas radi za jednu kozmetičku tvrtku, a povremeno organizira evente te se bavi digitalnim marketingom. Još ga prepoznaju na ulici. Odgovara mu kad se to desi na nekom poslovnom sastanku jer, kaže, to otvara vrata. Prvu sezonu i sudjelovanje pamtit će po toleranciji.

- Prihvaćali smo jedni druge i bili prilagodljivi. Danas toga više nema - izjavio je Lamot koji novu sezonu slabo prati.

- Casting je tad bio drugačiji. Imao sam sreće što sam odabran s tim ljudima. Psiholozi su nas posložili po zajedničkom duhu - kaže i dodaje kako se tad nije ciljalo na svađu kao danas.

- Sad se sve radi samo da se u showu isprovocira svađa - govori Zdravko.

Prema njemu, “Big Brother” u ovakvom kontekstu više nema smisla.

- To nije show koji ja pamtim, sve je gluma. Nitko više nije svoj - smatra Zdravko kojeg su uspoređivali s Davidom Beckhamom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju