Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivši dečko Nicki Minaj tvrdi da ga je reperica pokušala ubiti...

None Foto: Instagram 11

S Nicki je reper Safaree Samuels bio skoro 15 godina u vezi, a nakon nedavnog prekida žestoko su se posvađali na društvenoj mreži gdje su jedan drugog optuživali za svakakve 'gadosti'

Američku pjevačicu Nicki Minaj (35) bivši dečko optužio je kako ga je više puta izbola nožem zbog čega je skoro smrtno stradao. Reper Safaree Samuels (37) na društvenoj mreži objavio je podugačak post o tome kako je njihova veza bila 'toksična' te prozvao Nicki za višestruke pokušaje ubojstva, piše Female First.

 

This is point dexters cascent and my news is real female rapper nicki minaj and her former ex and Current actor on love and hip hop safaree samuels gets into a untagged and unannounced argument on twitter these two go at it for quite a while the pictures in the post are just a few from the twitter crazed argument that is getting out of hand will this hate train weigh in on nickis number 1'$ or will this argument weigh in on safarees chances of be coming more then what he is now we have sources that say that @mariahlynnboss was the person that started that shit! @iamsafaree stay tuned kids. #nicki_minaj #nickiminajfans #barbzforever #barbz #barbzandkenz #safareesamuels #like4likebackandfollow #like4likeback #like4follower #likeforafollow #likestagram #news #jesswiththemess @wendyshow #likeme #like4follow #like4likes #likers #thougths #followforfollowback #youtube #music #queenb #barbie #bardi #like4likebackandfollow #likeforlikes #likefolike #likeit #like4likebackandfollow #view #views😍 #comment4comment

Objavu dijeli Point Dexter (Fandom) (@pointdexter_fandom)

- Sjeti se noći kad si me izrezala i skoro sam umro, a hitna pomoć me morala nositi iz stana na nosilima i morao sam lagati da sam se pokušala ubiti kako te ne bi smjestili u zatvor. Kada se takve stvari počinju događati više nego jednom, vrijeme je za reći zbogom - započeo je Samuels koji je s repericom bio skoro 15 godina u vezi.

- Znamo se godinama. I sama dobro znaš da nisam koristio karticu za prostitutke. Oboje si nismo međusobno vjerovali. Ti si radila s*anja, ja sam radio s*anja, na kraju je to postalo suludo pa sam se spakirao i otišao - rekao je i nadodao kako svojoj bivšoj ljubavi ne želi zlo niti da se želi pomiriti, ali je objasnio da će on zauvijek ostati dio njezinog javnog života i da će svi znati tko su bili njih dvoje. Nicki mu nije ostala dužna pa je uzvratila istom mjerom.

 

💘

Objavu dijeli Samiee✨ NICKI MINAJ (@kittybarbz)

- Ukrao si moju karticu i rekao mi da si mislio da je to račun s 'besplatnim novcem' za koji nisam znala. Bog će te kazniti i još više za laganje. Prestani govoriti da si se spakirao i otišao! Isus mi je svjedok, došao si u moju kuću i molio me u suzama da te primim natrag, ali sam te odbila -  napisala je Minaj, a Safaree joj je rekao da je ona ta koja laže.

- Još uvijek imam poruke koje si mi slala da se pomirimo, nemoj da to moram objaviti - zaprijetio joj je, na što je ona pukla kao kokica.

- Žao mi je što sam ti platila transplantaciju kose koju si izgubio, čak ti je i ta transplantirana kosa otpala jer pogodi što, Bog ne voli ružne osobe! Zadovoljavao si se pod tušem dok sam ja čekala u krevetu, jadniče! I ja imam poruke u kojima me moliš da ti platim račune za struju i u kojima priznaješ da si mi lagao, ali od*ebi sestro - žestoko je Nicki zaključila njihovu raspravu. 

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice.

VIDI OVO: Zbogom Suba: Suigrači se opraštaju od Danijela.

Komentari (2)
  • jako narcosoidna osoba, ego do neba...ona zudi za ljubavlju zato i gazi sve oko sebe

    15. 8. 2018,   23:02
  • Bljuv

    17. 8. 2018,   14:21