Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivši frizer Jackie Kennedy kaže da je psovala kao kočijaš

None Foto: www.edgarmontalvo.com 3

PROSTAKUŠA Iako ju je opisao kao neponovljivu i predivnu, bivši frizer Jackie Kennedy Onassis kaže da je bivša prva dama bila temperamentna i “laka na jeziku”

Ugovorila bi sastanak i ušetala poput zaigrane djevojčice. Dok sam joj radio frizuru, čitala bi knjigu i jela sendvič od tune, rekao je Njujorčanin Edgar Montalvo.

Bivši frizer uređivao je Jackie Kennedy Onassis punih osam godina, sve do njezine smrti 1994. Iako ju je opisao kao neponovljivu i predivnu, kaže da je bivša prva dama bila temperamentna i “laka na jeziku”.

- Psovala je kao kočijaš. Jednom sam joj rekao da je fotograf iza njezine kuće pokušava snimiti, a ona je samo uzvratila: ‘Kujin sin! - kaže Edgar.

Dok je radio u njujorškom salonu Thomas Morrissey na Madison aveniji, svaka dva dana je Jackie O donosio perike jer su joj liječnici već tada dijagnosticirali ne-Hodgkinov limfom. Kad je oboljela, naručio joj je perike koje su stajale do 20.000 kuna. 
Montalvo je također frizirao još jednu prvu damu - Nancy Reagan (91). Za razliku od Jackie koju je obožavao, za Nancy je rekao da je gruba i uštogljena jer se ponašala kao snob.

Komentari (10)
  • dobro da mene nije čuja :)))

    28. 3. 2013,   21:48
  • čemu to iznositi u javnos?? ružno od njega!

    28. 3. 2013,   18:49
  • Sigurno misli napisat knjigu o dogodovštinama prvih dama Amerike :))

    28. 3. 2013,   18:11