Obavijesti

Show

Komentari 12

Bivši pomoćnik: Zsa Zsa je bila egoistična rasistica i luđakinja

Bivši pomoćnik: Zsa Zsa je bila egoistična rasistica i luđakinja
4

David Gerrie tvrdi da se iza ugodne vanjštine holivudske dive krije žena koja je svoje zaposlenike maltretirala, psovala ih i vrijeđala čim je stigla, a zatim bi im dala otkaz

VIDEO

Liječnici daju sve od sebe kako bi izbjegli amputaciju glumičine noge i njeno je zdravstveno stanje neizvjesno. Dok 93-godišnja Zsa Zsa Gabor leži u bolnici zbog krvnog ugruška u nozi, njen nekadašnji pomoćnik otkrio je nekoliko zanimljivih detalja iz života slavne glumice. David Gerrie danas je jedan od istaknutih britanskih književnika, a u mlađim je danima radio u agenciji za odnose s javnošću i tako postao Zsa Zsin osobni asistent. Kaže kako mu se isprva posao činio kao ostvarenje snova, no ubrzo je shvatio da je riječ o nečem sasvim drugom. Iza glamura i lijepe vanjštine Zsa Zsa je, kaže, bila zla, okrutna i pomalo luda žena. 

- Ona je čudovište pokraj kojeg Joan Crawford ispada Barbie - kaže David te dodaje da su glavne glumičine 'kvalitete' 1977. kad je on radio za nju bile egoizam, ispadi bijesa koje nije mogla kontrolirati, uživanje u nanošenju patnje drugima bez ikakva očita razloga, korištenje rasističkih uvreda i zanemarivanje istine. 

Frižider pun šampanjca i hrane za pse

- Žao mi je što sam je ikad upoznao. dovela me do ruba živčanog sloma svojim užasnim ponašanjem - kaže David. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za posao je ipak dobivao dobru plaću i imao lijep ured. Kaže da u Zsa Zsinom frižideru nikad nije bilo ničeg drugog osim limenki hrane za pse i šampanjca koji je obožavala. Kuhati nije znala. 

- Pokazivala je očite znakove ludila. Svaki je dan osoblje tjerala da razmještaju namještaj i slike po kući - otkriva David koji joj je jednom prilikom spasio život dok ju je kućna pomoćnica htjela udariti teškom kristalnom pepeljarom jer ju je Zsa Zsa toliko izvrijeđala i iznervirala bez potrebe. 

- Nije mi ni zahvalila što sam zaustavio sluškinju, samo se pokupila u svoju sobu i izderala mi se da toj crnačkoj kuč.. kažem da je otpuštena - kaže David.

Licemjerka

Dodaje da je ZsaZsa među muškarcima imala satus neodoljive kokete, a i sama je znala reći da voli prave muškarce koji se znaju ponašati prema ženi kako je red. Udavala se devet puta i ženama diljem svijeta savjetovala je da brinu o svojim muževima kako strast u vezi ne bi nestala. Dok je David radio za nju, bila je u braku s odvjetnikom Michaelom O’Harom.

- Ne samo da nije održavala strast u braku, nego su ona i O'Hara, kojeg sam morao oslovljavati po imenu, a nikako reći da joj je to suprug, spavali u odvojenim sobama i imali svaki svoj dio kuće - kaže David.

Bivšu je pomoćnicu nazivala 'židovskim degenerikom'. David je za glumicu radio ukupno sedam mjeseci nakon čega je dao otkaz. Zsa Zsa je zatim PR agenciji koja joj ga preporučila rekla da je lažljivac, Židov, da mu je pravo ime David Gittelson te da joj je ukrao nakit. Unatoč tome, bio je presretan što više na mora imati posla s njome.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju