Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivši stanari tulumare kao da su osvojili novčanu nagradu...

None Foto: Privatni album 8

DVA DANA PRIJE FINALA Bivši kandidati ‘Big Brothera’ grlili su se i ljubili u zagrebačkom noćnom klubu. Ana-Marija se 'zalijepila' za Bojana

Marin Novaković (23), Bojan Mrđenović (35) i Tomislav Roso (23) nenadano su ispali iz Big Brother kuće iako su bili finalisti ovogodišnje sezone showa.Međutim, to što neće sudjelovati u finalu i biti u mogućnosti osvojiti nagradu od 338.000 kuna nije ih omelo da se zabave u zagrebačkom noćnom klubu.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić Tomislavu, Marinu i Bojanu pridružili su se stanari koji su prije ispali

Dok su se Ana Marković (27), Alena Nezirević Anezi (31), Lucija Stojak (23), Antonio Benčak (21) i Antonio Orač Orky (28) zabavljali na tulumu koji je Big Brother stanarima priredio kako bi proslavili dolazak do finala, Marin, Bojan i Tomislav tulumarili su s bivšim sustanarima.

Cijela ekipa ovogodišnjeg showa do ranojutarnjih sati uživala je grleći se i ljubeći s bivšim reality kolegama. Bojanov izlazak iz Kuće jedva je dočekala bivša stanarka Ana-Marija Brdek (30), koja se veći dio noći nije odvajala od njega.

KOJI JE NAJŠOKANTNIJI? Najveći skandali u BB kući: Od skrivanja optužnice do 'šuge'
 

#back #in #the #game

A post shared by Tomislav Roso (@mc_rosy) on

Nakon sto dana showa, večeras završava ovogodišnja sezona 'Big Brothera'. Zbog nepoštivanja pravila showa, početni iznos nagrade od pola milijuna kuna značajno su smanjili, a dodatnih 35.000 kuna uzela je  Lidija Marić (46), poznata i kao Ribica, kad se odrekla statusa finalista. Od pet kandidata samo jedan može uzeti ostatak nagrade. 

Foto: RTL

BIG BROTHER Prije finala iz kuće su 'izletjeli' stanari Tomislav, Marin i Bojan
Komentari (24)
  • Ja pogledam emisiju brata to jest kad sam doma uostalom zašto ne, e sad kad dosta toga propustim onda idem na komentare čitatelja 24 sata kaj to ne gkedaju i doznam ono kaj sam propustil hvala im

    6. 5. 2018,   00:23
  • Tužan je onaj tko osvoji glavnu nagradu jer ce mu drzava uzet pola zbog poreza na dobit

    6. 5. 2018,   07:55
  • Pa dobili su oni dobru lovu po tjednu boravka. Znam da su na onim prvim BB-ima dobivali 4 soma kn po tjednu. Tako da su ovi dvojica koji su bili bili od početka uzeli minimum 10 somova eura.

    6. 5. 2018,   06:51