Obavijesti

Show

Komentari 21

Bizarne navike: Jedu kukce, ne diraju kvake i igraju se lutkama

Bizarne navike: Jedu kukce, ne diraju kvake i igraju se lutkama
7

Jessica Simpson je ovisna o nikotinskim gumama za žvakanje, Jennifer Aniston desnom nogom ulazi u avion, a Simon Cowell se penje na stabla

VIDEO

Počneš sa cvrčcima i pivom, a onda nastaviš na tarantule, našalila se glumica Angelina Jolie (42) o svojoj navici jedenja kukaca. Istaknula je kako su dobri za zdravlje jer imaju veliku količinu proteina u sebi. 

Jolie je rekla kako njima hrani i svoju djecu Maddoxa (16), Paxa (14), Zaharu (13), Shiloh (11) te blizancima Vivienne i Knoxa (9). Glumica je objasnila da je kod tarantula bitno skinuti kljove prije nego što ih se krene jeste te otkrila što je omiljeno jelo njezine djece. 

- Navikli su jesti škorpione, osobito Shiloh. Svi oni mogu pojesti vreću cvrčaka i to im je isto kao da se radi o čipsu - ispričala je. Dodala je kako im je počela začinjavati kukce i uči ih na više okusa u hrani. Glumica je najstarijeg sina Maddoxa posvojila u Kambodži i kaže da je takva prehrana dio te zemlje. Tvrdi da su se stanovnici naučili preživljavati pomoću kukaca tijekom građanskog rata. 

- Gladovali su i to im je bila jedina hrana do koje su mogli doći - istaknula je Jolie koja je prigrlila običaje iz zemalja njezine posvojene djece. Smatra da je bilo 'prirodno' da se upozna s njihovim načinom života. 

Glumica Cameron Diaz (45) ima opsesivno-kompulzivni poremećaj i boji se klica te uvijek kvake pritišće samo laktovima kako bi otvorila vrata. Ispričala je kako u svom domu u Los Angelesu često briše kvake, pa je boja izblijedila na njima. No više se ne uzrujava zbog svog poremećaja. 

 

Hello Ladies! Happy Fall! Hope everyone is enjoying this glorious time of year; the chillier air, the changing and falling leaves; all of the markers of another year coming to a close, and a hint at the new one about to unfold. I first wanted to thank all of you who answered our call this past summer to send in any questions you might have about aging in a female body. I am so grateful for your participation, as it allowed us to address your inquries in the next volume of the @TheBodyBook. It is centered around the mental, physical and emotional journey of aging. And as we diligently put the finishing touches on the book, we’d like to ask for your help once more. This book is for you and about you and that’s why we’d like to see you on the cover. Much like the cover of the Body Book, under the jacket, were we featured women of all different shapes, sizes, builds and ethnicities. We would like for you to feel represented again, this time to show where you are in your process of aging. So we invite you to take a picture of yourself. It should look much like the one I have here; against a plain background, this general framing-you can crop closer to a portrait, and the higher-def the better! We’d like to see more of that beautiful face of yours than the body this time. And if you want to snap one with yourself and your mom and your daughter together, or any multiple generations or expressions of your journey with aging, we’d love to see those, too! And for the 50 we use on the actual cover, we’ll send you a signed copy of the book when it hits bookstores in April. So be yourself with it, be brave with it, have fun with it, and we can’t wait to see. Thank you again and Happy Selfie-ing!! Ox, Cameron To submit, click the link in my profile.

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

- Pomirila sam se s time - istaknula je i dodala kako se trudi svaki dan što više puta oprati ruke.

Glumica Megan Fox (31) kaže kako dok leti avionom uvijek sluša samo pjesme Britney Spears jer vjeruje da će ju to spasiti od nesreće. Naime, jako se boji letenja i to ju smiruje. 

 

#happyholidays @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

- Znam sa sigurnošću da mi nije sudbina umrijeti dok slušam album Britney Spears. Zato svaki put stavim na uši njezinu glazbu i ne doživim nikakvu nesreću - objasnila je glumica. Svoj strah prema letenju je odjednom dobila kada je imala 20 godina i tada je osmislila način da se nosi s njime. 

Televizijski producent Simon Cowell (58) svaki dan se obavezno penje po drveću i ističe da je to njegov ritual, ali i omiljeni hobi. Smatra da ga to održava u dobroj formi i kako da se tako zbližava sa prirodom. 

Glumac Johnny Depp (54) obožava Barbiku, najprodavaniju i najpoznatiju lutku na svijetu te ju skuplja u raznim odjevnim kombinacijama. Navodno posjeduje desetke njezinih ograničenih izdanja, a voli i one koje su napravljene na temelju poznatih ljudi poput pjevačice Beyonce i glumice Lindsay Lohan. 

Murder on the Orient Express - World Premiere

Usto Depp se voli igrati s barbikama, a često je baš pomoću njih uspio naučiti tekstove za svoje uloge. Priznao je i sam da je tako istraživao likove koje je tumačio. 

- Mojoj kćeri Lily se to nije svidjelo i zamolila me da prestanem s igranjem - ispričao je, no nije rekao je li odustao od lutkica. 

Glumica Jennifer Aniston (48) uvijek u avion ulazi prvo desnom nogom te potom rukom lupi po njemu s vanjske strane. Vjeruje da će ju ta navika spasiti od nesreće. 

USA - Premiere Of HBO

- Oduvijek to radim. Tako se nosim s nervozom - rekla je Aniston i otkrila da joj je to netko savjetovao kada je primijetio da ima strah od letenja. S vremenom joj je to postala navika te poleti bez da to napravi. 

Pjevačica Jessica Simpson (37) nikada nije pušila, no postala je ovisna o nikotinskim gumama za žvakanje. Kaže da je do toga došlo sasvim slučajno. 

- Prijateljičina mama mi je dala nikotinsku žvakaću jer je mislila da se radi o običnoj - prisjetila se Simpson. Svidio joj se okus i imala je osjećaj kao da je, kako kaže, tulum u njezinim ustima. Saznala je da se radi o žvakama koje pomažu u odvikavanju pušačima no nije željela prestati ih uzimati. 

2017 Princess Grace Awards Gala Kick Off Event

- Daju mi energiju. Kao da popijem tri energetska pića - objasnila je. Usto je dodala kako ne podnosi četkice za zube i samo ih koristi tri puta tjedno. Kaže da su njezini zubi ionako bijeli, a ne sviđa joj se ta klizavost . 

- Koristit ću radije majicu ili nešto. Znam da je odvratno, ali uvijek imam svjež dah jer koristim vodice za ispiranje i zubni konac - zaključila je pjevačica. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'