Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bizarni nestanak najplaćenije glumice: Godinu dana je šutjela

None Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 6

Kako su tvrdili kineski mediji, Fen je imala dva različita ugovora, jedan službeni u kojem je pisalo da je plaćena oko 1,5 milijuna dolara i drugi privatni na 7,5 milijuna dolara

Najpoznatija kineska glumica Fan Bingbing (37) nestala je prije više od deset mjeseca, a sada je u Vanity Fairu najavljen najnoviji filmski hit o potresnoj priči iz Faninog života. 

- Nestala je bez traga prošle godine. Ali tek ono što je uslijedilo, dobro je protreslo filmsku industriju - stoji u uvodu. 

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Glumica se nedavno i oglasila i to putem WeChata (kineski WhatsApp) nakon skoro godinu dana šutnje. Poslala je kako se trenutno bavi humanitarnim radom jer želi očistiti svoje grijehe te da pokušava, unatoč svemu, ostati pozitivna. 

64th Cannes Film Festival - 'Polisse' Premiere | Autor: /Press Association/PIXSELL Foto: /Press Association/PIXSELL

Podsjetimo, glumica se našla u problemima u svibnju prošle godine jer je u javnost preko društvenih mreža procurio njezin filmski ugovor. Kako su tvrdili kineski mediji, Fen je imala dva različita ugovora, jedan službeni u kojem je pisalo da je plaćena oko 1,5 milijuna (oko deset mil. kuna) dolara i drugi privatni na 7,5 milijuna dolara (oko 47 mil. kuna). Riječ je o tzv. yin-yang ugovorima praksi koji se koriste kako bi se izbjeglo plaćanje poreza, a manji ugovor prikazuje se državnim službama, dok veći postaje neoporezivi dohodak.

Foto: YouTube screenshot

Kineski televizijski voditelj Cui Yongyuan, koji je kriv za 'curenje' ugovora, ispričao se u prošle godine glumici, no prekasno jer su vlasti saznale što je učinila. Glumica je ubrzo postala dio velike porezne istrage kojoj je cilj istražiti yin-yang ugovore u filmskoj industriji.

Foto: YouTube screenshot

Bingbing se kao dijete počela baviti glumom, a proslavila se krajem devedesetih. Mnogim ženama je postala simbol idealne ženske ljepote i operirale su se kako bi bile nalik na nju. Fan je odigrala uloge u franšizama 'X-Men' i 'Iron Man' te je otvorila vlastiti filmski studio. Prije nekoliko godina su ju upitali o udaji u bogatu obitelj, a ona je odgovorila da to nikada nije željela jer je sama bogata. 

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Komentari (2)
  • a hesus, još jedna kineskinja operiranog lica, koja kad se sporodi će ju muž tužit da to nisu njegova djeca, kad ono, to nije ni njena prava faca.. ups

    18. 4. 2019,   18:15
  • Tipično žensko, imamo i mi takvih što će nam kineski primjeri!?

    18. 4. 2019,   18:28