Obavijesti

Show

Komentari 2

Bizarni nestanak najplaćenije glumice: Godinu dana je šutjela

Bizarni nestanak najplaćenije glumice: Godinu dana je šutjela
6

Kako su tvrdili kineski mediji, Fen je imala dva različita ugovora, jedan službeni u kojem je pisalo da je plaćena oko 1,5 milijuna dolara i drugi privatni na 7,5 milijuna dolara

VIDEO

Najpoznatija kineska glumica Fan Bingbing (37) nestala je prije više od deset mjeseca, a sada je u Vanity Fairu najavljen najnoviji filmski hit o potresnoj priči iz Faninog života. 

- Nestala je bez traga prošle godine. Ali tek ono što je uslijedilo, dobro je protreslo filmsku industriju - stoji u uvodu. 

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Glumica se nedavno i oglasila i to putem WeChata (kineski WhatsApp) nakon skoro godinu dana šutnje. Poslala je kako se trenutno bavi humanitarnim radom jer želi očistiti svoje grijehe te da pokušava, unatoč svemu, ostati pozitivna. 

64th Cannes Film Festival -

Podsjetimo, glumica se našla u problemima u svibnju prošle godine jer je u javnost preko društvenih mreža procurio njezin filmski ugovor. Kako su tvrdili kineski mediji, Fen je imala dva različita ugovora, jedan službeni u kojem je pisalo da je plaćena oko 1,5 milijuna (oko deset mil. kuna) dolara i drugi privatni na 7,5 milijuna dolara (oko 47 mil. kuna). Riječ je o tzv. yin-yang ugovorima praksi koji se koriste kako bi se izbjeglo plaćanje poreza, a manji ugovor prikazuje se državnim službama, dok veći postaje neoporezivi dohodak.

Kineski televizijski voditelj Cui Yongyuan, koji je kriv za 'curenje' ugovora, ispričao se u prošle godine glumici, no prekasno jer su vlasti saznale što je učinila. Glumica je ubrzo postala dio velike porezne istrage kojoj je cilj istražiti yin-yang ugovore u filmskoj industriji.

Bingbing se kao dijete počela baviti glumom, a proslavila se krajem devedesetih. Mnogim ženama je postala simbol idealne ženske ljepote i operirale su se kako bi bile nalik na nju. Fan je odigrala uloge u franšizama 'X-Men' i 'Iron Man' te je otvorila vlastiti filmski studio. Prije nekoliko godina su ju upitali o udaji u bogatu obitelj, a ona je odgovorila da to nikada nije željela jer je sama bogata. 

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...