Obavijesti

Show

Komentari 7

Bizarni pokloni za Valentinovo: Jolie je Pittu poklonila stablo

Bizarni pokloni za Valentinovo: Jolie je Pittu poklonila stablo
17

Selena je od Biebera dobila ruže i tulipane vrijedne 13 tisuća kuna, Kim je dobila narukvicu vrijednu pola milijuna kuna, a Beyonce maskicu za mobitel od zlata od 170 tisuća kuna

VIDEO

Američke zvijezde ne znaju za štednju. Kod njih se Valentinovo obilježava romantičnim večerama i milijunskim poklonima. Dolare troše na skupocjeni nakit, a ljubav se doslovno iskazuje u milijunima. Iako kažu da prava ljubav nema cijenu te da nije sve u poklonima, ovi slavni parovi dokazuju suprotno. 

Champions League Group Stage Draw

David i Victoria Beckham

David Beckham (43) ne štedi kad je u pitanju kupovina poklona. Supruzi Victoriji (44) je za Valentinovo 2006. poklonio dijamantu ogrlicu s potpisom Bulgaria, vrijednu 8 milijuna dolara (nešto više od 52 milijuna kuna). Par je Valentinovo obilježio uživanjem na jahti Eltona Johna (71), navodno spašavajući brak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

Justin Bieber i Selena Gomez

Iako više nisu zajedno, Justin Bieber (24) i Selena Gomez (26) su jedno vrijeme, kako su obožavatelji tvrdili, bili najslađi par na društvenim mrežama. Njegova ljubav prema Seleni zabilježena je na Valentinovo 2011. godine.

Bieber je tada za 2,000 dolara (oko 13 tisuća kuna) kupio čitavu cvjećarnu prepunu ruža i tulipana koju je poslao Seleni. No, ove godine iznenađenje neće prirediti Seleni već supruzi, manekenki Haley Baldwin (22).

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

Brad Pitt i Angelina Jolie

Iako i Brangelina postaje stvar prošlosti, ne znači da se par jedno vrijeme nije zaista iskreno volio. Angelina (43) je Bradu (55) za Valentinovo 2010. poklonila drvo masline staro 200 godina. Platila ga je 20,000 dolara (oko 130 tisuća kuna), a drvo simbolizira mir, odanost i stabilnost. 

Kanye i Kim Kardashian

Teško je izbjeći obitelj Kardashian - West, kada se spominje o ludom trošenju novca. Kanye (41) je Kim (38) poklonio 2013. narukvicu vrijednu 73,000 dolara ( gotovo pola milijuna kuna). Tzv. cuff narukvica Panthere De Cartier, sastoji se od dijamanata i bijelog zlata. 

Jay- Z i Beyonce

Pjevačica Beyonce (37), 2009. godine je od svog muža, repera Jay-Z (49) na poklon dobila mobitel. Ne to bila pretjerano skupo da Jay - Z nije potrošio 25 tisuća dolara ( oko 163 tisuće kuna) na maskicu od zlata. 

 Pratite nas na našem Instagram profilu!  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'