Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bizarni show: Natječu se tko će kandidatkinji napraviti dijete...

None Foto: Instagram 5

Kristy je razvedena i nije rodila pa je odlučila sudjelovati u ovom showu jer želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat. Uvijek je na prvo mjesto stavljala karijeru, ali sada bi željela upoznati muškarca svog života

Sve češće smišljaju se novi reality formati, koji u većini slučajeva šokiraju gledatelje. Sad je televizija Fox otišla korak dalje i osmislila dosad najbizarniji show ikad, a na to ih je potaknuo porast gledanosti starih realityja koji su se emitirali. U showu 'Labor of Love' čak 15 muškaraca natječe se tko će napraviti dijete glavnoj protagonistici Kristy Katzmann (41). Reality vodi Kristin Davis (55), koja se proslavila ulogom Charlotte u hit seriji 'Seks i grad'. 

Kristy je razvedena i još nije rodila pa je odlučila sudjelovati u ovom showu jer želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat. Uvijek je na prvo mjesto stavljala karijeru, ali sada bi željela upoznati muškarca svog života, odnosno oca djeteta.

- Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na spojevima jer želim zasnovati obitelj, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovjetiti s mojom pričom - ispričala je Kristy. 

Foto: Instagram

U prvoj epizodi showa muškarci čekaju u redu da doniraju spermu u čašu. Voditeljica im tada objašnjava da će tako provjeriti koliko su kandidati plodni i da o tome ovisi njihov daljnji ostanak u showu. Muškarci sve do tog trenutka nisu znali da će morati to učiniti pa su im riječi voditeljice bile šok. No, naposljetku su pristali. 

- Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali - ispričala je zvijezda showa.

Foto: Instagram

Međutim, sperma nije jedini bitan aspekt ovog bizarnog realityja. Muškarci će morati pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene, paziti na nekolicinu djece. Također, spojit će ih i na aparat koji simulira porođajne bolove. Svakog tjedna jedan natjecatelj napušta show. 
 

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga radi čokoladne lizalice!

Komentari (109)
  • ovo me podsjeća na trenutke kad krmaču vodim biceku na oplodnju

    22. 5. 2020,   12:55
  • Koronavirus, vrati se.....

    22. 5. 2020,   12:42
  • za 5 godina javit će se da je bila silovana

    22. 5. 2020,   12:51
Message