Obavijesti

Show

Komentari 5

'Blake je Amy za puse uzimao po 1200 kuna i kupovao drogu'

'Blake je Amy za puse uzimao po 1200 kuna i kupovao drogu'
4

Izvor blizak pokojnoj pjevačici i njenom bivšem mužu tvrdi da je on stalno 'muzao' Amy jer je okorjeli ovisnik koji je bio s njom samo zbog novca, a ne zbog ljubavi

VIDEO

On je okorjeli ovisnik spreman učiniti sve kako bi se domogao novca da kupi drogu i zato je bio spreman iskorištavati Amy koja je bila zaljubljena u njega, kaže bliski prijatelj Blakea Fieldera Civila (29) i pokojne Amy Winehouse. 

Blake je Amy naplaćivao poljupce i bilo kakav fizički kontakt. Te su sitne nježnosti pjevačicu stajale oko 1200 kuna, a Blake je tim novcem kupovao drogu.

'Odje.., daj mi lovu'

- Dok su sjedili u kafiću znala mu je reći da je poljubi i zagrli, a on joj je bezobrazno odbrusio 'Odje.., daj mi lovu' jer ju zapravo nije volio, već je bio s njom samo zato što mu je davala novac - kaže prijatelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Toliko je iskorištavao Amy da mu je čak morala plaćati taksi da bi došao do nje. I vožnja taksijem koštala je oko 1200 kuna jer Blake nije htio na drugi način doći do nje. Bivši suprug pokojne pjevačice trenutačno je u zatvoru zbog pokušaja pljačke. Sud mu je odredio kaznu od 32 mjeseca. 

- Blake je trenutačno u krizi, pokušava sam sebi opravdati ponašanje prema Amy pa se uvjerava da je bio dobar prema njoj, da joj je kupovao cvijeće i svaki dan joj pokazivao koliko je voli. Uvjerava se da je bio dobar suprug - kaže izvor blizak Civilu. 

Umjesto 85 ostavila im 17 milijuna kuna

Blake je navodno ljut što nakon Amyne smrti nije dobio ništa. Tvrdi da mu je obećala više od dva milijuna kuna te kuću i automobil. Iako se nagađalo da je 'teška' 85 milijuna kuna, Amy je nakon smrti obitelji ostavila svega 17 milijuna kuna. Dvije kompanije koje je imala, Cherry Westfield i CW Touring, objavile su rezultate svog poslovanja u posljednjih godinu dana. Svota novca koja je Amy sjedala na račun od dvije tvrtke mnogostruko se smanjila tijekom 2011. godine. Ne zna se što je dovelo do slabije zarade i na što je pokojna pjevačica trošila novac. Amy je navodno 2009. svog oca Mitcha zamolila da se pobrine za njeno bogatstvo od 127 milijuna kuna. Prošle godine na listi najbogatijih zvijezda njeno bogatstvo procijenjeno je na tek 42 milijuna kuna. Manjak na računu mnogi povezuju s njenim  raskalašenim životom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje