Obavijesti

Show

Komentari 65

Ispunit će Amynu želju: Njezin će pepeo pomiješati s bakinim

Ispunit će Amynu želju: Njezin će pepeo pomiješati s bakinim
12

Cynthia Winehouse unuci je bila velik uzor. Amy je na desnu ruku tetovirala ženu u crvenoj košulji i crnim hlačicama kako bi ovjekovječila uspomenu na voljenu baku

VIDEO

Na sprovodu zakazanom za utorak će biti samo članovi najuže obitelji i najbliži prijatelji, roditelji ne želi iz Amyne sahrane raditi spektakl, dosta je što su je velik dio života pratili medij, rekao je glasnogovornik obitelji Winehouse. 

Službene potvrde o lokaciji sprovoda nema, no nagađa se da će posljednji ispraćaj od Amy obitelj organizirati na groblju u sjevernom Londonu i kremirati je u okrugu Golders Green. Sprovod će, piše britanski The Sun, početi u 16:00 prema našem vremenu. 

Prijatelji i obitelj skupljaju se na groblju Edgwarebury. Amyna prijateljica Kelly Osbourne (26) među prvima je stigla na groblje. Počast je prijateljici odlučila odati time što je za sprovod napravila frizuru kakvu je Amy nosila. Mark Ronson (35), producent s kojim je Amy surađivala, došao je u crnom odijelu i izgledao jako tužno dok je hodao prema groblju. Mark je s Amy surađivao na njenom albumu 'Back to Black'. 

S bakom i u smrti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njena baka Cynthia preminula je 2006. od raka pluća. Amy je bila jako vezana za nju i njena smrt potaknula je depresiju kod pokojne pjevačice. Otkako je izgubila baku, Amy je napominjala kako želi da njen pepeo nakon što je kremiraju pomiješaju s pepelom njene bake. Obitelj će joj navodno ispuniti posljednju želju. Amyna baka također je bila glazbenica. Bila je u vezi s jazz legendom Ronnijem Scottom. Pokojna Amy baku je ovjekovječila tetovažom. Žena u crvenoj košulji i crnim hlačicama na njenoj desnoj nadlaktici upravo je baka Cynthia. 

Kako su Mitchell i Janis Winehouse Židovi, u skladu s tradicijom kćer su trebali pokopati 24 sata nakon što je preminula. Budući da se čekala obdukcija, sprovod će biti tek tri dana nakon što je Amy umrla. Rezultati obdukcije trebali bi biti gotovi za najviše četiri tjedna. 

Uvjereni da je umrla od infarkta

- Točan uzrok smrti još nije poznat jer pregledom tijela liječnici nisu utvrdili od čega je pjevačica preminula. Čekaju se toksikološki nalazi - izjava je policije.

Amyna je obitelj navodno htjela utjecati na policiju kako bi uzrokom smrti proglasili srčani udar.

- Amyni roditelji sigurni su da je ona umrla od infarkta i ako nalazi obdukcije potvrde neki drugi uzrok bit će šokirani. Uvjereni su da je nije ubila droga. Znaju da je puno pila i da se u posljednje vrijeme nekoliko puta i onesvijestila od alkohola, ali drogu isključuju u potpunosti - otkriva prijatelj pokojne pjevačice.

Neće dobiti ni lipe?

Blake Fielder Civil (29) jedini je koji je prema engleskom zakonu mogao naslijedit Amyno bogatstvo. To bi se dogodilo da ona nije ostavila oporuku. 

- Kad su se 2009. Amy i Blake rastali, njene financije su sređene tako da on neće dobiti ni lipe od njene imovine. Osim toga napisala je oporuku, a i njeni financijski savjetnici pobrinuli su se da joj financije budu 'na mjestu' - otkriva bliska prijateljica, a Blakeova je majka Georgette rekla kako je njenom sinu profitiranje od Amyne smrti posljednja stvar o kojoj razmišlja jer je shrvan i očajan što ju je zauvijek izgubio. 

Imetak će među sobom razdijeliti Amyn otac, majka i brat Alex.

Ne smije doći na sprovod

Kako je Blake trenutačno u zatvoru, neće doći na Amyn sprovod jer mu ne dozvoljavaju da izađe. Uz to što ga odbijaju pustiti iz zatvora, Amyn otac poručio mu je da se ne pojavljuje na pogrebu jer bi to bila velika uvreda za cijelu obitelj i sve koji su voljeli Amy.

- Amyn otac mrzi Blakea, smatra ga odgovornim za sve loše što se dogodilo njegovoj kćeri. Mrzi ga jer se uz njega Amy 'navukla' na teške droge i uništila si život - otkriva prijatelj. 

I dalje zarađuje

Nakon što je preminula u subotu, prodaja njenih albuma porasla je 37 puta i očekuje se da će i dalje rasti. Hitovi s albuma 'Back to Black' penju se prema vrhu top ljestvica. Smrt pjevačice neće samo povećati bogatstvo njenih nasljednika, već će se njome okoristiti i i oni koji su je vidjeli samo jednom u životu. Karte s njenog koncerta u Beogradu, posljednjeg koji je održala, prodaju se na eBayu. Početna cijena karte bila je 3700 kuna, a sad se već popela iznad 7500 kuna. 

I Reg je shrvan

Prijatelji preminule pjevačice nagađaju da se uništavala alkoholom i drogama upravo zato što je Reg Traviss (35) prekinuo s njom i nekoliko puta odbio njenu prošnju. 

- Hvala svima koji oplakuju Amynu smrt. Bila je divna osoba i moja najveća ljubav. Posljednja tri dana za mene su bila pravi pakao - rekao je Reg Traviss.

Kaže kako su on i Amy u nedjelju zajedno trebali ići na vjenčanje njenog prijatelja. Bila je jako uzbuđena i vesela i pokušavale je naći koju će haljinu obući. Pjevačicu su posljednji put vidjeli u javnosti na iTunes festivalu u Londonu gdje je s kumčetom Dionne Bromfield (15) pjevala pjesmu 'Mama Said'. Fotografiju s preminulom pjevačicom na Twitteru je objavio boy bend The Wanted 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...