Obavijesti

Show

Komentari 6

Blake planira sado-mazo seks s Amy i zatvorenicom

Blake planira sado-mazo seks s Amy i zatvorenicom
6

Blake se preko dopisivanja upoznao s Melissom te su ubrzo počeli dogovarati orgije u kojima bi im se trebala pridružiti i Amy, koju su pustili iz klinike

VIDEO

Blake Fielder-Civil (25) je, nakon što je neko vrijeme čistio zatvorske zahode, našao novu zanimaciju. Počeo se dopisivati sa zatvorenicom Melissom Goldstone, koja služi kaznu od dvije i pol godine zbog raspačavanja težih droga. Počeli su se dopisivati prije sedam mjeseci, isprva razmjenjujući iskustva s heroinom, a Blake je poslije prešao na temu sadomazohističkog seksa i drogiranih orgija. U dvanaestak pisama napaljeni je Blake opisivao kako bi poseksao Melissu čim bi je vidio, i to u raznim mogućim i nemogućim pozama. Nakon što su se tako "nabrijavali" nekoliko mjeseci, Blake je krenuo u realizaciju svojih seksualnih maštarija. Transkripte njegove korespondencije s Melissom je dao na uvid supruzi Amy Winehouse (24), koja nije bila imuna na ideju dijeliti supruga u krevetu s drugom ženom, čak želi osobno upoznati Melissu. Blake ipak nije u potpunosti oprostio Amyinu nevjeru, ali je napisao kako će oni uvijek biti bliski. U zadnjem pismu poziva Melissu na šestomjesečno putovanje Tajlandom na kojem bi se drogirali i seksali.

AMY NAPUSTILA KLINIKU
Dogodilo se ono čega su se Amyini bližnji pribojavali. Pjevačica je sinoć napustila kliniku u kojoj se oporavljala od emfizema pluća. Nakon što su joj dopustili da nastupi na rođendanu Nelsona Mandele i na festivalu u Glastonburyju, Amy više nije htjela ostati zatvorena.
- Rekla je svom ocu da mora otići i da ne može više izdržati. On je shvatio da je ne može zadržati, ali će paziti na svaki njezin korak. Svi su sretni što se već dva tjedna nije drogirala, ali sad je veći rizik da to i učini - izjavio je bliski prijatelj obitelji. Amy je puštanje iz klinike proslavila s prijateljima u lokalnom pubu.


DIJELOVI DOPISIVANJA IZMEĐU BLAKEA I MELISSE
>>> "Naguzit ću te posvuda po sobi dok ću te držati rukom za vrat. Ako me ikad posjetiš u zatvoru, pojeb.. ću te ispod stola. Pitat ću te jesi li moja prljava p...a"
>>> "Pričao sam Amy o tebi i pročitala je neka tvoja pisma. To ju je napalilo i sad te želi upoznati. Mislim da bi ti mogla pisati jer je pitala za tvoju adresu. Ona vjerojatno želi da i ti njoj pošalješ koje pismo. Nisam siguran kako će se stvari razvijati, ali imam nekoliko super ideja."
>>> "Svi krive drogu za to što je Amy u takvom jeb.... neredu ili krive mene. Da budem iskren, drogiram se cijeli svoj jeb... život i to me nije pretvorilo u totalnog gada."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš