Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Blamaža: Madonna 'popeglala' loš nastup na svom YouTubeu

None Foto: PIXSELL 9

Kritika je nastup Kraljice popa okarakterizirala kao pjevački loš, a njen politički istup komentirali su i organizatori natjecanja. Na njenom službenom Youtube kanalu pojavila se 'retuširana' verzija nastupa

Više od 200 milijuna gledatelja s nestrpljenjem je u prošlu subotu očekivalo nastup Kraljice popa na eurovizijskoj pozornici u Tel Avivu.

FINALE EUROSONGA Madonni drhtao glas, na kraju nastupa 'propala' iza pozornice

No Madonna (60) je nakon pjevanja u finalu glazbenog spektakla podijelila medije i publiku. Dok su ju najveći obožavatelji većinom hvalili, naišla je na mnoge kritike koje se prvenstveno tiču njezine loše pjevačke izvedbe. 

Madonna performs during a guest appearance at the Grand Final of the 2019 Eurovision Song Contest in Tel Aviv, Israel | Autor: HANDOUT ./REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: HANDOUT ./REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nastupila je s pjesmama 'Like A Prayer' i 'Future', a na nastupu joj se pridružio i reper Quavo.

- Katastrofa od izvedbe, totalno razočarenje. Falšala je staru pjesmu od početka do kraja. Šteta, pa otpjevala ju je sigurno milijun puta uživo - jedan je od komentara s društvenih mreža. 

NASTUP S EUROSONGA Tomčić je prozvala Madonnu: 'Kraljica je u falšu i dok govori'

Nakon pristiglih kritika, uskoro se oglasila na Instagramu. S fotografijom na kojoj nosi crni povez za oko s natpisom X, koji je zaštitni znak novog studijskog albuma, dijamantnu krunu i s rukama preko ušiju poručila je da 'ne čuje zlo'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madame ❌ Hears no Evil............... #future #eurovision #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on

Međutim, pažnju gledatelja privukla je i samo dva dana nakon nastupa i to snimkom na njenom službenom YouTube kanalu. Nastup zvuči drugačije, a prema komentarima medija, Madonna je 'popravila' glas i loše pjevne dionice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim, u najmanju ruku osrednjeg nastupa, mediji su joj također zamjerili i politički istup koji se dogodio na pozornici. Na kraju nastupa, dvoje njezinih plesača na leđima su nosili zastave Palestine i Izraela, te su zagrljeni napustili pozornicu. 

Madonna performs during a guest appearance at the Grand Final of the 2019 Eurovision Song Contest in Tel Aviv, Israel | Autor: HANDOUT ./REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: HANDOUT ./REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Događaj su komentirali i organizatori Izbora za pjesmu Eurovizije, a pritom su istaknuli kako ova manifestacija ne bi trebala biti poligon za plasiranje političkih poruka. Madonna je odbacila sve kritike uz komentare kako se bori za mir i jednakost u svijetu.

Madonna performs during a guest appearance at the Grand Final of the 2019 Eurovision Song Contest in Tel Aviv, Israel | Autor: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Komentari (11)
  • I njeno vrijeme je prošlo ..............

    21. 5. 2019,   09:38
  • Ajme na šta je ono ličilo...ajme….btw...nisam sigurna da je to uopće bila Madonna...

    21. 5. 2019,   10:12
  • Odlika legendi je da odu dok su na vrhuncu...

    21. 5. 2019,   11:29