Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Blanka Vlašić: Razmišljam o tome da osnujem svoju obitelj

None Foto: Instagram 8

Blanka Vlašić nakon velikih sportskih uspjeha želi se ostvariti na privatnom planu, trenira iz gušta, o kraju sportske karijere još ne razmišlja...

Atletičarka Blanka Vlašić (35) ostvarila je uspjeh na mnogim poljima, a sada je, kako kaže, vrijeme da se ostvari i na privatnom polju, piše Večernji list

DUHOVNI SHOW 'SUSRET U RIJEČI' Blanka ugostila Pervana: 'Mi vjerujemo u Boga koji je ljubav'

- Nema više stresa. Treniram iz gušta, treniram onoliko koliko mogu, ne idem više preko granice boli. Polako se educiram o nekim drugim stvarima. I da, lagala bih kada bih rekla da već polako ne razmišljam da jednog dana imam obitelj - rekla je atletičarka. 

Dodala je kako su Olimpijske igre u Riju na kojima je osvojila brončanu medalju za nju bile pravo čudo jer je bila operirana iste godine. 

Blanka Vlasic | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Na te igre otišla sam svjesno jer sam znala, ako nešto krene po zlu, karijera će mi zauvijek biti gotova. Da se razumijemo, u Rio sam išla ozlijeđena. Daleko od toga da je bilo sve idealno. Na kraju je brončana medalja bila nagrada za sve muke koje sam tamo proživjela - otkrila je Blanka. 

OD ZVIJEZDA DO BOGA Blanka Vlašić: 'Vjera u Boga je doslovce promijenila moj život'

Blanka je nastupila na čak pet olimpijskih igara, a o kraju sportske karijere još uvijek ne razmišlja.

- Tko kaže da neću nastupati i nakon Tokija. Tko zna što je još sve zapisano u knjigama za mene. Kada jednom dođe kraj, vjerojatno ću ostati u atletici, na ovaj ili na onaj način - istaknula je Blanka koja je prošle godine bila dva puta u Americi. 

Foto: Instagram

- Održala sam neka predavanja na sveučilištu Virginija. Oni imaju vrlo jak atletski program. Posebno su me oduševila druženja s tamošnjom djecom kojima sam odgovarala na razna pitanja, bilo je sjajno. Prisjetila sam se kako sam i sama u mladosti imala ista ta pitanja, a nisam dobivala odgovore - izjavila je Blanka. 

Foto: Instagram

Blanka se također osvrnula na svjetski rekord u skoku u vis.

- Naravno da bih voljela skočiti rekord, sportašica sam i takva ću ostati zauvijek. Nada ne košta ništa, zašto bih ja sebe lišila nade - istaknula je. Vlašić je jedna od vrhunskih sportaša koja se okrenula vjeri, a priču o svom životu ispričala je mladima iz 72 zemlje svijeta iza crkve sv. Jakova.

Foto: Privatni albumI

- Brat mi je pričao o svom obraćenju i o Bogu. Krenuli smo prema autima i tamo, na tom pustom parkiralištu, za vrijeme njegova monologa dogodilo se moje obraćenje. To je bio dar. Izljev Duha Svetoga koji je promijenio cijeli moj život. I mene cijelu iz korijena. Ubrzo sam isplaka svoj prijašnji život. Otišla sam prvi put u crkvu na misu, ispovjedila se i pričestila - izjavila je Blanka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (147)
  • Neznam zašt al ta mi ženska tolko antipaticna...

    3. 5. 2019,   20:23
  • Kada sam pročitao naslov, nekako mi je zazvučalo kao da razmišlja da osnuje firmu

    3. 5. 2019,   20:28
  • Blanka okreni se svijetu i životu, Bog će uvijek biti tu. Nismo na ovom svijetu, da neprestano molimo Boga i da mu dosađujemo, nego živimo, radimo i veselimo se, neće nam Bog zamjeriti što smo ljudi.

    3. 5. 2019,   20:16