Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bogo nakon izlaska iz kuće žali za Anezi, a njoj je draži Luka

None Foto: RTL televizija 4

Dvojbeni su mi osjećaji oko izlaska. S jedne stane mi je drago da sam izašao, a s druge bih volio da sam ostao barem do nedjelje, ispričao je Bogo. Dodao je kako ne pamti loše stvari iz kuće

Najbolje što mi je ‘Big Brother’ donio je odnos s Anezi, a sad se ne zamaram s tim što će biti od toga svega kad show završi. Bit će kako mora biti, rekao je Nikola Sedlar (23).

ŠOK U BIG BROTHERU Blaće izbacila Bogu iz showa, a Marin mora nakratko do Splita

Splićaninu je Antonija Blaće (38) iznenada obznanila da odlukom gledatelja napušta reality, a on kaže kako još nije uspio razabrati osjećaje vezane uz odlazak iz showa.

- Dvojbeni su mi osjećaji oko izlaska. S jedne stane mi je drago da sam izašao, a s druge bih volio da sam ostao barem do nedjelje - ispričao je Bogo. Dodao je kako ne pamti loše stvari iz Big Brother kuće.

Foto: RTL

- Da sam duže ostao u tajnoj kući, možda bi ona postala loša stvar, ali kako sam u njoj bio samo tjedan dana, uspio sam ju izdržati bez većih problema - objasnio je Nikola. Svojoj simpatiji Aleni Nezirević (31) Splićanin je prije odlaska iz showa ostavio pjesmu, zbog čega je Anezi priznala da je Bogo pravi romantičar.

TJEDAN PUN EMOCIJA Anezi plakala zbog Luke Roka, mama Anu šokirala 'irokezom'

- Pjesma mi se sviđa jer stvarno opisuje mene i jer je istinita - rekla je Anezi Big Brotheru. Za Bogu kaže da je “stvarno čovjek velike emocionalne inteligencije”, koji ju je osvojio kao i njegova pjesma.

Ipak, na pitanje je li joj draži Bogo ili Luka Rok Medunović (22), odgovorila je da joj je Luka privlačniji.

Foto: RTL televizija Zadivio je Anezi kaže da je Bogo pravi romantičar
Komentari (58)
  • nije u redu od produkcije da su ovo napravili Bogi navodno dečko ima teško pokretnog brata što je dodatna otegotna okolnost za njegove godine mogli su ga ostaviti do kraja show-a da uživa bez obzira koliko glasova je dobio hooooooooooj

    28. 4. 2018,   14:40
  • zašto je Bogo izašao?

    28. 4. 2018,   13:30
  • kaj pa je sad ovo? Zakaj su ga hitili van?

    28. 4. 2018,   14:11