Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bojan: 'Ashley i ja radimo na pjesmi, vokale smo već snimili'

None Foto: Privatni album 5

Pjevač Bojan Jamrošić i Ashley Colburn kojima je u showu 'Zvijezde pjevaju' za dlaku izmakla pobjeda, snimaju zajedničku pjesmu 'Zadnja stanica'. Bojanu je simpatično kako Ashley pjeva na hrvatskom.

Na društvenim mrežama sam nedavno napravio najavu u kojoj sam pitao ljude s kim bi voljeli da snimim pjesmu i spot. Doslovno svi su mi rekli kako bi voljeli čuti i vidjeti moj duet s Ashley, tako da mislim da će reakcije publike biti odlične, priča nam pjevač Bojan Jambrošić (33). 

S Amerikankom Ashley Colburn (32), s kojom se u paru natjecao u showu 'Zvijezde pjevaju', sada snima duet za pjesmu naziva 'Zadnja stanica. Pjesmu je napisao Ivan Škunca, a Bojan nam otkriva da snimaju upravo kod Ivana u studiju. 

Foto: Privatni album - Ashley je samo zbog toga došla iz Dubrovnika. To je ujedno i njezin prvi susret s pjevanjem u studiju - kaže nam Bojan. Pjesma je na hrvatskom, a ovaj skladan duo još uvijek ne zna hoće li je prevoditi na engleski. 

- Jako je simpatično slušati Ashley kako pjeva na hrvatskom - ističe Bojan. Dodaje kako se Ashley odlično snašla u pjevačkoj ulozi, bila je jako izbuđena, sretna i super se uklopila. Nedavno su Bojan i Ashley prvi puta javno nastupali u Dubrovniku, gdje je pjevač, kako sam kaže, proveo nekoliko prekrasnih dana i napunio baterije. 

Foto: Privatni album Pjesma izlazi početkom srpnja, a Bojan napominje da bi voljeli snimiti i spot za nju. Kako navodi, imaju jako zanimljivu ideju, no detalje još ne žele otkrivati. Natuknuo nam je samo kako će spot uključivati puno putovanja i lokacija po Hrvatskoj. 

- Ova pjesma je svojevrstan način da zaokružimo naše zajedničko putovanje u showu 'Zvijezde pjevaju' - zaključuje pjevač. 

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Komentari (6)
  • Ashley je izuzetno draga i simpatična djevojka...Ako Bojan nije ono što ja mislim da jest bit će to veliko prijateljstvo...

    22. 6. 2019,   09:44