Obavijesti

Show

Komentari 81

Bojan i Ana-Marija strastveno se mazili, a Bogo češkao Anezi

Bojan i Ana-Marija strastveno se mazili, a Bogo češkao Anezi
14

Stanari Big Brothera, Bojan i Ana-Marija, zavodljivo su micali bokovima, grlili se i šaputali si dvosmislene poruke, a Velikogoričanka je priznala da joj se sviđa što on zna plesat

VIDEO

Stanari Big Brother kuće su se nakratko 'vratili' u školske klupe, a svojim simpatijama u kući trebali su napisati sastavak. Bojan Mrđenović (34) jedini je sastavak pisao Big Brotheru, a ne svojoj, kako je priznao u ispovjedaonici, očitoj simpatiji Ana-Mariji Brdek (30). 

Siščanin se odlučio iskupiti Ana-Mariji romantičnom večerom u tajnoj kući.

BB Anezi je tračala Luciju, pa saznala da će postati majka...
BB Anezi je tračala Luciju, pa saznala da će postati majka...

- Što radiš večeras? Idemo na spoj - poručio joj je. Zaljubljenoj Velikogoričanki poziv je odlično sjeo te se u sobi pripremila za svoju prvu romantičnu večeru u reality showu.

Bojan i Ana-Marija uživali su u vremenu nasamo, dijelili si komplimente te se zabavljali uz odličnu glazbu. Simpatije nisu skrivali, a Velikogoričanka je priznala da joj se sviđa što konobar iz Siska zna plesati.

U zatvor na četiri i pol godine: Osudili izbačenog BB stanara
U zatvor na četiri i pol godine: Osudili izbačenog BB  stanara

- Ti si meni sve - društvo, sreća, mržnja, ljutnja, kreten - poručila mu je s čašom vina u ruci. No sve nesuglasice pale su u zaborav na prve taktove reggaetona. Bojan i Ana-Marija zavodljivo su micali bokovima, grlili se i šaputali si dvosmislene poruke.

- Zadržat ću se u uspravnom položaju - našalio se Bojan, a Ana-Marijino lice otkrivalo je koliko joj se on zaista sviđa. 

Ipak, 30-godišnjakinja smatra da se Bojan nije dovoljno opustio jer ne može ignorirati kamere u kući.

Mlađeg brata BB Nikole udario je automobil ispred kuće...
Mlađeg brata BB Nikole udario je automobil ispred kuće...

- Nisam rekao da prestaneš ili da mi smeta, ili da mi ne smeta - odgovorio je na njezino zavođenje.

Čini se kako su se strasti oko izlaska Luke Roka Medunovića (23) iz Big Brothera, isto kao i suze Alene Nezirević Anezi (31) za njim itekako smirile. Već neko vrijeme mogu se primijetiti simpatije stanara Nikole Sedlara Boge (23) prema Anezi. Nikoline simpatije primijetila je i pjevačica.

- Moramo povući crtu jer su moji osjećaji prema tebi isključivo prijateljski - rekla je Anezi Bogi. Međutim, stanari nikako da se naviknu na to da u Big Brother kući ne mogu pobjeći kamerama koje ih prate od 0 do 24.

Tako su Nikola i Anezi nakon romantične večere završili zajedno u krevetu, gdje su vrijeme provodili šaputajući na jastuku a Splićanin je češkao pjevačicu po glavi. 

Podsjetimo, nakon što je Anezi u ispovjedaonici otkrila kako smatra da će biti odlična majka te da bi htjela imati troje djece, Big Brother joj je zadao zanimljiv zadatak. Pjevačica je tijekom čitavog jučerašnjeg dana to morala i dokazati pa je tako dobila ulogu majke.

- Biti majka jedan je poseban poklon. U duhu zabavnog dijela majčinstva, imam lijepe vijesti za tebe. Big Brother ti čestita, upravo si postala mama - rekao joj je Bigi. Tako je Antonio Benčak (21) nakratko postao njezin sedmogodišnji sin, a ona o njemu mora u potpunosti brinuti te paziti da ne bude gladan i žedan, da u svakom trenutku bude siguran te ga učiti lijepom ponašanju, savjetovati i ispravljati. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...