Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bojana poručila Nataši Janjić: 'Ma koga ti lažeš da si trudna?'

None Foto: josip regovic/PIXSELL 6

Glumica je u vezi s ortopedom Nenadom Medančićem i s njim će dobiti bebu u veljači sljedeće godine. Za njihovo upoznavanje su zaslužni voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić

Ma koga ti lažeš da si trudna? Tako izgledaju manekenke, a ne trudnice, napisala je glumica Bojana Gregorić Vejzović (46) svojoj kolegici Nataši Janjić (36). 

- Ma XS veličina sestro! Fotografija ti doda ovih 10 kilograma - odgovorila je Janjić kolegici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sluzbeno posljednje zimsko racunanje vremena. Jesen 2018 - jos uvijek nekako nesluzbena. 🙊

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Upravo zbog čuvanja trudnoće, Nataša je pauzirala sve svoje angažmane u kazalištu. Sve radne obaveze je ostavila po strani kako bi pružila što bolji tretman djetetu. 

Foto: Instagram/orijent

Nataša je poprilično aktivna na društvenim mrežama gdje pratitelje časti fotografijama iz privatnog života. Tako je nedavno na jednoj ležala na kauču uz opis 'lijeni ponedjeljak', a mnogi su joj dijelili komplimente, ali i savjete oko trudnoće. 

- Predivna si trudnica. I trebaš se odmarati. To ti je zaista potrebno i ne propuštaj trenutak da se odmoriš dok još možeš. Vidjet ćeš kasnije kad dijete bude neumorno, a ti moraš trčati za njime - bio je jedan od komentara. 

Podsjetimo se, glumica je u vezi s ortopedom Nenadom Medančićem (34) i s njim će dobiti bebu u veljači sljedeće godine. Za njihovo upoznavanje su zaslužni voditeljica Marijana Batinić (37) i njezin suprug Matej Pašalić (34). 

Foto: Instagram/orijent

Janjić se pohvalila i kako ima dobar odnos sa svekrvom, odnosno Nenadovom majkom. 

- Lijepo je kad je svekrva krasna i kad si ti dobar prema njoj, ne smijem previše pričati o njima jer su ludi od mog javnog života, ali mi je krasna svekrva - rekla je Nataša. 

Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, na kraju godine čeka vas prekrasno i sretno razdoblje!

Komentari (48)
  • Hrvatski jezik ne koristi pasivne oblike glagola. Ne kaže se: koga ti lažeš, već: kome ti lažeš. Ova s tri imena, očito taj dan ( hrvatska gramatika) nije bila na nastavi hrvatskog jezika.

    30. 10. 2018,   13:25
  • Kad sam zadnji put komentirao ovu anti hrvaticu ovi jugovići me blokirali...

    30. 10. 2018,   16:51
  • Radite bedastoće ,ni prva ni zadnja trudnica,ne kužim

    30. 10. 2018,   15:04