Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Boll je legenda: Najgori redatelj svijeta dobiva biografski film...

None Foto: Twitter/Screenshot 2

Sudjelovao je na stvaranju preko 50 filmova, od kojih niti jedan nije dobio dobre kritike. Jedan od redatelja koje ćemo definitivno pamtiti isključivo po njihovom lošem radu

Jedan od redatelja koji iz godine u godinu, već desetljećima uspijeva zgroziti filmski svijet svakako je Uwe Boll. Do sada je režirao 32 filma ili projekta, producirao ih je preko 50, a napisao je scenarij za 19.

Foto: Twitter/Screenshot2

Kontroverzna osoba, koja je korištenjem interesantne 'rupe u zakonu' uspjela zaraditi impresivne novce svojim katastrofalno lošim filmovima, postala je još kontroverznija u posljednjih nekoliko godina stvaranjem raznih drama i dramica na internetu. Tako se Uwe posvađao s brojnim kritičarima, a neke je čak izazvao i na borbu u boksačkom ringu. To je na žalost završilo podosta loše po kritičare, jer je Boll amaterski boksač, što kritičari nisu znali prije nego što je borba počela.

No stvari su se malo promijenile u posljednjih nekoliko godina. Tržište DVD-a i Blu-ray-a opalo je za 80% unatrag tri godine, njemačka je vlada ukinula porezne olakšice kojima se Boll i te kako koristio. Stoga je redatelj najavio mirovinu, iz koje je izašao gotovo jednako brzo kako je i ušao. Naime, o njemu je snimljen biografski film, koji će nam pokazati koliko je Boll u stvari veličanstven.

Pogledajte podosta prost foršpan

 

Nije jasno još uvijek kojim će se kanalima distribuirati taj film, tako da je moguće da će film biti prikazan samo na pay-per-view servisima poput Netflixa i sličnih. A znajući o kome je film, možda se niti tamo neće moći vidjeti.

Tema: FILM

Komentari (1)
  • Iako ima katastrofalne filmove, tunnel rats mu je koji nivo više. Čak i kompetentan.

    14. 9. 2018,   23:32