Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bon Jovi je stigao na odmor u Hrvatsku: Usidrio se u Cavtatu

None Foto: 11

Poznati roker Jon Bon Jovi ovo će ljeto uživati na obali Lijepe naše zajedno sa suprugom Dorotheom Hurley i najmlađim sinom Romeom

Američki pjevač i roker Jon Bon Jovi (57) ovo ljeto odmarat će se u Hrvatskoj. Fotografi su uhvatili poznatog pjevača kako se ukrcava na jahtu usidrenu u Cavtatu zajedno sa suprugom Dorotheom Hurley i najmlađim sinom Romeom. 

Jon Bon Jovi s obitelji stigao na odmor u Hrvatsku | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Uzbuđeni promatrači gledali su dolazak Bon Jovija koji će u narednim danima uživati u čarima Jadranske obale. 

- Baš je slatko što i dalje uživa sa svojom suprugom - komentirali su brojni prolaznici i obožavatelji. Naime, glazbenik i Dorothea u vezi su još od srednje škole. Danas imaju četvero djece - Stephanie Rose (26), Jesse (24), Jacob Hurley (17) i Romeo (15). 

Jon Bon Jovi s obitelji stigao na odmor u Hrvatsku | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

- Ona je vrlo mudra žena. Podarila mi je predivnu djecu, a ja nisam zeznuo. Imamo iznimno povjerenje jedno u drugo i to je dobitna kombinacija. Ona je poput ljepila. Ja sam taj ludi vizionar koji stalno leti, a ona me prati i drži sve pod kontrolom - izjavio je jednom prilikom glazbenik. 

 

 

Komentari (57)
  • care uživaj

    24. 6. 2019,   18:46
  • Pravi rocker! Kad ode on, U2, Simpe Minds, Bruce,koga bumo slusali i gledali uzivo?!

    24. 6. 2019,   19:46
  • ajme kako je ostario... al i dalje ga volim. Svaka čast za brak, to je jedan od rijetkih koji nisu popustili pod teretom slave... mora da je ljubav...

    24. 6. 2019,   19:02