Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bond ide na milijardu s novim filmom - 'Spectre' ruši rekorde

None Foto: YouTube 9

Novi film o Jamesu Bondu, dvadeset i četvrti po redu, uništava sve rekorde koje su njegovi prethodnici postavili pred njega. Ovog Bonda stvarno ništa ne zaustavlja

Franšiza o najjavnijem tajnom agentu ne pokazuje znakove starenja. Premda je prvi film prije pedeset i tri godine izašao u kina, serijal si ne dopušta nikakvo posustajanje. Stoga je ‘Spectre’ imao eksplozivno otvaranje u Velikoj Britaniji, gdje je prvo pušten u kina.

S šezdeset i četiri milijuna je bez problema srušio ‘Harry Pottera’ s prvog mjesta , kojeg je ovaj držao zadnjih deset godina. Kako se planira zarada od barem osamdeset milijuna po otvaranju u SAD, čini se da će film prijeći i nevjerojatnih milijardu i sto i devet milijuna , koliko je zaradio njegov prethodnik, ‘Skyfall’.

Blitz Film i Video distribucija

Zadnji film u kojem gledamo Daniela Craiga kao tajnog agenta, je i diljem Europe odlično prošao. No, kad se uzme u obzir da je koštao 250 milijuna dolara, posve je jasno zašto se od filma očekuje uspjeh. S toliko milijuna u produkciji i još 50 u marketingu, ‘Spectre’ mora biti profitabilan.

Bonda ovom nastavku iščekuje opasni Mr. Hinx (David Bautista) , dok je šef misteriozne tajne organizacije jedan i jedinstveni Christoph Waltz . Kao zamjena judi Dench, u ulozi M-a, ćemo vidjeti Ralpha Fiennesa , kao što je i najavljeno u Skyfallu, dok Ben Whishaw ostaje Q. A Bond ne bi bio Bond da nije okružen krasoticama, koje ovaj put glume Monica Bellucci i Léa Seydoux.

YouTube/Screenshot

Najnoviji Bond u naša kina dolazi prekosutra, u srijedu 4. studenog. Ulaznice za pretpremijeru, a i premijeru posljednjeg Craigovog Bonda možete već sad kupiti u pretprodaji na Blitz-Cinestar.

Komentari (3)
  • pogledati cu film ,Craig je stvarno dobar nema sta ,ali meni je ubjedljivo najbolji Bond bio Pierce Brosnan , i da dodam mislim da bi Tom Hardy pokidao ovu ulogu kao i svaku gdje je god glumio

    2. 11. 2015,   17:28
  • Ubacite Monicu u svaki njegov film i milijarde će teći kao rijeka. Kako se nisu toga prije sjetili....

    2. 11. 2015,   17:53
  • moga bi i ti nju,da imas lovice

    3. 11. 2015,   11:58