Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bondovsko ludilo ne prestaje: Znamo tko je glavni protivnik

None Foto: YouTube/Screenshot 10

Samo nas par tjedana dijeli od iščekivanog posljednjeg Bonda s Danielom Craigom u naslovnoj ulozi. Agent 007 napokon se bori protiv svog najvećeg neprijatelja

Kako se vrijeme do izlaska zadnjeg Bonda u kojem glumi Daniel Craig smanjuje, tako nam dolaze sve zanimljiviji foršpani. U nastavku vrlo dobro ocijenjenog ‘Skyfalla’ , Bond se napokon sučeljava s tajnovitom organizacijom koja je iza svih problema koje je agent 007 iskusio u zadnjih nekoliko avantura.

Blitz Film i Video distribucija

Christoph Waltz kao misteriozni zlikovac izgleda bolje nego što je ikad izgledao pa se čini da će Bond uistinu imati dostojnog neprijatelja pred sobom. Za one koji ne znaju, tajnovita poruka iz Bondove prošlosti ga potakne na put diljem svijeta, od Mexico Cityja pa do Rima, da bi otkrio tko se krije iza misteriozne zlobne organizacije - Spectre.

U glavnoj ulozi, po posljednji put, se opet pojavljuje Daniel Craig, dok mu podršku pružaju Ralph Fiennes kao M, Monica Bellucci i Léa Seydoux u ulozi misterioznih zavodnica, te Christoph Waltz s Davidom Bautistom kao negativcima.

Ulaznice za najnovijeg Bonda možete već sad kupiti u pretprodaji na Blitz-Cinestar . P ožurite, ovo je Danielu Craigu ipak zadnji James Bond!

Komentiraj, znaš da želiš!