Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borac Grubnić: 'U dubini duše me boli jer nemam podršku...'

None Foto: Instagram 8

Zalaganjem i izvedbama pokupio je simpatije gledatelja, koji se čude kako uvijek on završi u dvoboju. S partnericom Elom Vuković dobio je najbolje ocjene žirija koje su ga ponovno spasile od ispadanja

Poučen iskustvom kako je bilo do sada, uvijek očekujem dvoboj, ma koliko ja dobro plesao, priznao je Marko Grubnić (36). Morao je četvrti put u dvoboj showa 'Ples sa zvijezdama'.

S partnericom Elom Vuković dobio je najbolje ocjene žirija, koji ih je na kraju i spasio od ispadanja.

Foto: Instagram

- Jako mi je žao što ljudi ne prepoznaju ono što radim. Život me naučio na ovakve stvari. Radim sve iskreno i od srca, ali negdje u dubini zaboli kad nemaš podršku. No ja sam borac i cijeli život se borim za sebe - kaže Grubnić.

Foto: nova TV

Svojim zalaganjem i izvedbama pokupio je simpatije gledatelja, koji se čude kako uvijek on završi u dvoboju. Izlazi neokrznut iz njih.

- Četvrti sam put jednoglasno zaslužio prolazak dalje, to je nagrada za moj trud - rekao je Marko.

Foto: Instagram

Dodao je i kako mu je svaki nastup stresan, iako s vremenom sve manje. Kaže da brzo pamti koreografiju, a ukupno se uvježbavaju tjedan dana.

- Shvatio sam da neke stvari imamo od boga, urođeno, tako da samo ulazim u ples i brusim plesnu tehniku.

Foto: Nova TV

Otkrio je kako dobiva puno poruka podrške te da je time blagoslovljen. Oni ga, kaže, inspiriraju.

- Želim da na mojem primjeru uče i da nikad ne odustaju od svojih snova. Želim da me gledaju u oči i da kažu: ‘Ako može on, mogu i ja’. Ne smiju odustati od svojega cilja. Ja sam dokaz da se sve može. Najlakše je odustati - emotivno je zaključio.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Komentari (114)
  • Da je pokupio simpatije gledaoca, ne bi opet završio u dvoboju. Sam se zapitaj zašto nemaš podršku i kakvu sliku sebe šalješ, ne u ovom show-u nego općenito. Po meni tu nemaš što ni raditi jer nisi nikakva zvijezda.

    23. 4. 2019,   10:08
  • Sta nije ime emisije"Ples sa zvijezdama".Ne znam od kud on to spada u zvijezde

    23. 4. 2019,   10:55
  • Vjerujem ..ne osjeća se ugodno, pa i nije uredu. Jer objektivno gledano, potpuno neovisno od toga što ja mislila i ne mislila općenito o njemu...kao poznatoj osobi, imala ili ne subjektivne antagonizme...dečko je skladnih kretnji ima stila na podiumu i nosi se odlično sa koreografijom. Moram priznati da je i držanje tog čovjeka dosta elegantno i dostojan je toga toga da je još tu, odnosno u igri. Naravno, zahvaljujući i podlozi sa očitim talentom prije svega psrtnerici sa kojom nastupa. Al evo, ne mislim ni to, kako su samo on i plesna partnerica s kojom se natječe za titulu, osvjetlali obraz nego i svi oni što su ostali. Kompletan show je vrlo dobro odrađen , barem do sada. Talentirani promi su svi dali sve od sebe i naprosto ih je milina gledati, koliko su svi, osvjetlali su obraz i pokazali, kako su zaslužili biti pozvani na ples. Pa od estetike, agilnosti, hrabrosti, do truda i znoja, k tomu joś...uz pozitivni naboj i polet veselu i zabavnu atmosferu.. Moj kompliment hrvatska.

    23. 4. 2019,   10:39