Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borba s multiplom sklerozom: Blair opet šokirala fotografijom

None Foto: Instagram 3

Blair je svojedobno rekla kako je godinama imala simptome, no nije ih shvaćala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je natjerao da otiđe na pregled

Američka glumica Selma Blair (47) boluje od multiple skleroze koju su joj liječnici dijagnosticirali prije godinu dana. Nakon što je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz bolnice Northwestern Memorialu Chicagu, Blair je šokirala obožavatelje još jednom fotografijom. 

Foto: Instagram

Blair je na fotografiji odjevena u ružičasti sako za zelenim obrubom, a intimno područje sakrila je torbicom. 

- Portret dame - napisala je pored fotografije koju je snimio fotograf Thom Browne (54).Slavna glumica nedavno se podvrgnula terapiji matičnim stanicama kako bi usporila razvoj multiple skleroze zbog kojeg je naglo ostala bez kose. 

Foto: Instagram

Blair je svojedobno rekla kako je godinama imala simptome, no nije ih shvaćala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je natjerao da otiđe na pregled. Prvotno je mislila kako joj se ukliještio živac, ali ispostavilo se da od ove neizlječive bolesti glumica boluje najmanje 15 godina. 

- Oporavljam se. Mogu bolje hodati. Natečena sam i bole me zglobovi. Oči još uvijek ne fokusiraju. Kemoterapija i visoka doza lijekova imaju svoju cijenu. Visoke doze koje dobivam zbog transplantacije su teže sad nego kad sam ih dobivala. Tijelo je u šoku - napisala je glumica nakon što se podvrgnula tretmanima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (10)
  • Zeljna paznje. Ni vise ni manje

    9. 9. 2019,   17:33
  • Nije mi jasno, ako je ostala bez kose, zašto mora pokazivati golu guzicu? Koja je poveznica?

    9. 9. 2019,   16:17
  • Meni je nje pre zao kao i svake osobe koja boluje od te bolesti. To je zivi pakao. Ali neki dan je pisala da se sin udaljava od nje zbog bolesti, jer ne moze shvatit zasto se ona promjenila itd...a sad mu se misli priblizit tako sto uslika golo dupe. Malo cudno, al ajd..

    10. 9. 2019,   15:17