Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borila se s Hanom za Gorana: Iva se pohvalila novim imidžom

None Foto: Instagram 10

Priča ide tako da si uvijek sretan taj dan kad se ošišaš i sljedeći dan kreće kukanje. Ali kod mene sve obrnuto, danas sam još sretnija! Zapravo, manje kose je pravo olakšanje, a osmijeh kaže sve, kaže Iva

Zagrepčanka Iva Runjanin (29) koja se krajem prošle godine 'borila' za ljubav Gorana Jureneca (39) u showu 'Gospodin savršeni', odlučila je promijeniti imidž. Dok se Goranova odabranica Hana Rodić (21) ponosi novim grudima, Iva se pohvalila novom frizurom.

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

- Priča ide tako da si uvijek sretan taj dan kad se ošišaš i sljedeći dan kreće kukanje. Ali kod mene sve obrnuto, danas sam još sretnija! Zapravo, manje kose je pravo olakšanje, a osmijeh kaže sve - napisala je Iva u opis fotografije.

Foto: Instagram

- Lijepa i elegantna, s prekrasnim osmjehom - samo je jedan od pohvalnih komentara njenih pratitelja. Neki su se složili da je mogla kosu skratiti još više.

Naime, Iva je do posljednjeg trenutka slovila za pobjednicu showa 'Gospodin savršeni', no na kraju se ipak odlučio za Hanu.

Foto: Instagram

- Show je ponekad od mene izvukao instinktivne osjećaje i reakcije, onako kako sam se u tom trenutku osjećala. Nisam imala vremena razmisliti što ću i kako napraviti te je ponekad teško pronaći onu zlatnu sredinu između razuma i osjećaja - rekla je Iva.

Foto: RTL/privatni album

Smatra da ne treba žaliti ni za čime u životu, pa tako gleda i na sudjelovanje u showu.

- Ono što radim u životu, iza toga i stojim, bilo to ispravno ili pogrešno, ali u tom se trenutku za mene činilo jedino pravilno - dodala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Komentari (29)
  • E moj "savršeni"... kaj i ti imaš u glavi? Izlog je dobar, al đabe kad u dućanu nema pametnih odluka! Danas sam baš čula kak se tretira ove umjetne, nemrem vjerovati da ti je ona plastičnjača odgovarala i po čemu?

    22. 7. 2019,   18:57
  • Goran je pokazao samo da bi većina muškaraca bez obzira na godine odabrao "atraktivniju" ambalažu. Očito da on iako ima godine za zrelost, ne traži zrelu i inteligentnu za stvaranje obitelji već za pokazivanje. Iva zaslužuje boljeg i zrelijeg.

    22. 7. 2019,   19:02
  • Da je i jedna od svih vas cura nešto imala u glavi i drži do sebe ne bi se prijavila u tu emisiju .

    22. 7. 2019,   20:17