Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Boris i Janica Kostelić zajedno će bodriti Ivicu

None Foto: I. Kralj 3

Zaljubljena Janica Kostelić u Soelden je stigla s dečkom Borisom Ivančićem. Par će na austrijskom skijalištu navijati za Ivicu i Anu Jelušić

Snježna kraljica provirila je iz bijeloga kombija crvena nosa. Temperatura na austrijskom skijalištu Soelden spustila se ispod nule. Boris Ivančić (24) nježno je pomogao Janici (25) da izađe iz kombija. Uhvatio ju je pod ruku i zaputili se prema “press” centru. Iako je bila odjevena u trenirku i tenisice, Janica je nazočne očarala vitkom linijom. Mnogi su komentirali da je vidno smršavjela. Otkako je u vezi s Borisom, Janica je izgubila nekoliko kilograma. Posvijetlila je kosu te promijenila i stil odijevanja koji više nije toliko sportski. Večernje haljine više joj nisu strane, a traperice su njezin dnevni izbor.
- Došla sam se malo rekreirati, skijati i, naravno, navijati za mog brata Ivicu i prijateljicu Anu. Ostajem do nedjelje - rekla je Janica, vesela kao i obično, a Boris se samo smješkao.
Janica i Boris žive u dvoetažnom stanu u riječkoj Marčeljevoj Dragi. Nakon što je u središtu Rijeke otvorila salon ljepote Fei-Fei, u rodnom gradu dečka ronioca kupila je i treći stan. Boris je odnedavno postao poduzetnik. Zastupa talijanskog proizvođača najpoznatije ronilačke opreme.
Nedavno je Boris diplomirao njemački i hrvatski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Komentari (7)
  • u Rijeci je diplomirao. novinari, jeste nesposobni....

    27. 10. 2007,   11:21
  • A jel ovaj novinar jadan... Janica je dosla u modnoj trenirci a njen Boris.... What the hell is that??? nije mi jasno ! kakve to sad veze ima sa Vlatkom pokos :)

    27. 10. 2007,   13:19
  • a za koga bi trebali navijati?????

    27. 10. 2007,   09:29