Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borite se za svoju slobodu: Rat će stati tek kad se svi pokrenu

None Foto: Twitter/Screenshot 7

Još jedna apokalipsa nam se sprema no ovaj put nam ista dolazi iz ruku najneočekivanijeg neprijatelja - nas. Vanzemaljci nas ne mogu toliko jako ozlijediti koliko to možemo mi sami

Iako je Stacker Pentecost, lik iz 'Bitke za Pacifik', tvrdio kako je apokalipsa otkazana, najnoviji materijali iz nadolazećeg nastavka ovog filma pokazuju kako je bio u krivu. Još jedna apokalipsa nam se sprema no ovaj put nam ista dolazi iz ruku najneočekivanijeg neprijatelja - nas.

Foto: Facebook/Screenshot

Prethodni foršpan za film 'Pacific Rim: Uprising' pokazao je kako će izgledati nova generacija robota te nam je uz ritmove pjesme 'War Ready' autora Ricka Rossa demonstrirao što sve će napasti Zemlju. U novom videu se na sav materijal kojeg smo vidjeli dodalo i nekoliko elemenata koje nismo očekivali. U pitanju su i novi roboti, kao i novi kaijui koji napadaju naš svijet.

Pogledajte najnoviji foršpan za nastavak 'Bitke za Pacifik'

U filmu 'Bitka za Pacifik' gledali smo kako se svijet brani od napada monstruoznih divova. Taj napad je sad, godinama poslije poraza tih čudovišta, opet u igri u filmu 'Pacific Rim: Uprising'. John Boyega (glavni glumac u najnovijim 'Ratovim zvijezda') glumi sina Stackera Pentecosta (pilota koji je žrtvovao svoj život kako bi spasio čovječanstvo), Jakea Pentecosta.

Foto: Facebook/Screenshot

On će sa svojom sestrom, Mako Mori (Rinko Kikuchi), ponovno preuzeti ulogu pilota divovskih robota te će krenuti u obranu svijeta. Pridružit će mu se njegov suparnik, Lambert (Scott Eastwood, sin starog Eastwooda) uz mladu hakericu Amaru (Cailee Spaeny).

Osim tih glumaca, u igri su i Charlie Day te Burn Gorman koji repriziraju svoje uloge iz prvog filma. Režije se prihvatio Steven S. DeKnight, dok je scenarij napisao Derrick Connolly.

'Pacific Rim: Uprising' bi se u kinima trebao pojaviti početkom ožujka ove godine.

Tema: FILM

Komentari (1)
  • koncep ovog filma nisam mogao progutat... inca sam SF fan i sve.... ali kad sam vidio da su potrebna dva vozaca koji rade sinhronizirano.... odvalio sam se smijat..... i pito malu u kinu "kaj je ovo komedija?".....

    25. 1. 2018,   16:26