Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borna pratila skijaše, pa zatim 'partijala' u krznu i bucama

None Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL 3

Najbolje se pleše u bucama, rekla je Kotromanić na sljemenskoj zabavi. Bivša gospođa Rajić našalila se i kako joj se sviđa kristalna kruna koju je osvojio austrijski skijaš Marcel Hirscher

Bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić (45) pratila je mušku slalomsku utrku Svjetskog kupa na Sljemenu. Poznata po svom osebujnom stilu, za tu je priliku obukla krznenu bundu i šubaru. Snježni 'look' upotpunila je jačom šminkom i glomaznim naušnicama, a našalila se i kako joj se sviđa kristalna kruna koju je osvojio austrijski skijaš Marcel Hirscher (28). 

Dan ranije, Borna je bila i na ženskoj utrci, a pohvalila se kako je uživala s društvom na zabavi u kućici.

REVIJA ELFS Neprepoznatljiva Borna Rajić zavodila dekolteom do pupka

- Najbolje se pleše u bucama - našalila se bivša supruga Luke Rajića. Šuška se kako je bila zvijezda plesnog podija, a s gostujućim glazbenicima je pjevala iz prvog reda. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Čini se kako je bivšoj gospođi Rajić crna krznena bunda omiljeni zimski predmet u ormaru, jer je u istoj bila i krajem listopada na predstavljanju nove kolekcije švedskog modnog brenda. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Borna se u listopadu 2016. pohvalila da je u Gradskom uredu za opću upravu dobila rješenje kojim je prezime bivšeg supruga zamijenila prezimenom bosanske vladarske dinastije. Postupak je platila 70 kuna i od tada se preziva Kotromanić.

Komentari (38)
  • Troši se lova od Dukata koju je narod desetljećima stvarao i kojeg je maznuo jedan obično vozač ! Država malih i velikih lopova !

    5. 1. 2018,   09:47
  • Stalno se trudi podsjetiti nas da je odavno otišla na kvasinu.

    5. 1. 2018,   09:30
  • Stvarno sve same udarne vijesti. A cime se bavi ta gospodja osim sto je u svemu bivsa?

    5. 1. 2018,   11:37