Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borna Rajić ogrnula je cure na pisti polarnom lisicom i ovcom

None Foto: Jurica Galoić/Pixsell 6

NOSE SE ŽIVOTINJE Ekscentrična dizajnerica predstavila je kolekciju s krznom. Na reviji Monike Sablić otpjevali su hit 'Samo ljubav ostaje' iz serije 'Larin izbor'

Po uzoru na Ivanu Banfić na lanjskom Cro-a-Porteru, bivša supruga “kralja mlijeka” Luke Rajića odbila je davati izjave nakon revije.

Borna Rajić (41) u svojoj novoj kolekciji predstavila je nekoliko komada pravog krzna. Manekenke su oko vrata nosile polarnu lisicu, a na glavi su imale šubaru od tibetanske ovce. Iako je odjeća bila u prirodnim bojama, neke odjevne predmete špricala je u ružičastu boju, koja je ove godine apsolutni hit.

Cijena kolekcije još nije poznata, a Bornine haljine od brokata iz lanjske kolekcije stajale su najmanje 6000 kuna. Dizajnericu je iz prvog reda podupro suprug Ron Hale sa sinom Rafelom (2) koji se cijelo vrijeme dok je trajala mamina revija valjao na podu.

Monika Sablić inspiraciju za ženstvenu kolekciju našla je u mediteranskim ženama i hitovima Tončija Huljića. Gost iznenađenja bio joj je Marko Pecotić. On je na modnoj pisti pjevao naslovnu pjesmu “Samo ljubav ostaje” iz serije “Larin izbor”. Ružičastu kolekciju predstavio je i modni dvojac ELFS.

Krznari: Lisica s glavom već dugo nije u trendu

Bornina zimska kolekcija koju je predstavila na Cro-a-Porteru u trgovinama će se naći već u srpnju. Iz zagrebačke krznarije kažu da lisica s glavom nije u modi i da je gotovo više nitko ni ne nosi. Cijena takvog modnog dodatka je oko 2500 kuna.

Komentari (10)
  • ne razumijem tko ovo kupuje? da imam para za odjevni predmet od preko 1000 eura, to bi bio chanel, dior itd, a ne neka borna rajić ili bilo koji naš daleko precijenjeni dizajner! Volim kreativnost, ali ove naše dizajnerice su najčešće bivše žene nekog bogataša koje neznaju što će sa novcima od rastave pa preko noći postanu umjetnice modne industrije, a u biti pokušavaju iskopirati pokojeg stranog dizajnera i to je to...

    24. 3. 2012,   18:22
  • Kojim putevima B. Rajić dolazi na te modne revije???Niti ima ukusa,krzno se više u civiliziranom svijetu ne nosi???? Organizatori se hvale svojim revijama a za pare dovode kolekcije mimo svih kriterija.FUJ

    24. 3. 2012,   18:34
  • Imam ja tu kraj kuće bijesnih lisica kolko hoćeš,izgleda da je i nju koja ujela pa je pobudalila da se fura na krzno!!!!

    24. 3. 2012,   20:19