Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Botoks i silikoni: Popravljaju se Stallone, Ciganović i Travolta...

None Foto: Pixsell/Privatni album 6

U prošlosti su bili seks simboli, a sada su Stallone, Travolta i Rourke postali simboli plastike, silikonskih usana i lica punog filera. Pokušajem uljepšavanja doveli se do neprepoznatljivosti.

Iako se najčešće priča o slavnim ženama koje su pretjerale s estetskom kirurgijom, izuzetak nisu ni mnogi poznati muškarci. Naime, u borbi sa godinama koje su ih stizale, krenuli su pretjerivati s filerima i botoksom kako bi prekrili bore i izgledali mlađe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najpopularniji estetski popravci među muškarcima su operacija nosa, zatezanje kapaka, liposukcija, operacija smanjenja grudi i presađivanje kose, a Sylvester Stallone (73) i Jean Claude Van Damme (59) samo su jedni od njih koji su se podvrgnuli raznim zahvatima. 

President Trump grants posthumous pardon to former heavyweight champion Jack Johnson- DC | Autor: Olivier Douliery/DPA/PIXSELL Foto: Olivier Douliery/DPA/PIXSELL

Mickey Rourke (67) koji je 80-tih bio pravi seks-simbol, danas za svoj izgled može zahvaliti liftingu i zatezanju, te ubrizgavanju filera.

Mickey Rourke heads out for lunch at Mulberry Street Pizzeria | Autor: POER Foto: POER

Glumac Ray Liotta (64) dugo se borio s ožiljcima na licu koji su posljedica akni iz tinejdžerskih dana, a izuzetak nije ni John Travolta (65), koji je također nekoliko puta posjetio estetskog kirurga. 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Komentari (18)
  • Kako se nijedan od njih ne ugleda na Šona Konerija,on je ostario dostojanstveno!Prirodnije i normalnije izgleda,a i stariji je...

    1. 11. 2019,   20:47
  • Čeg, Cigoš pored Žonkloda i Ramba....e moj novinaru...

    1. 11. 2019,   20:54
  • Hallowen doslovno🤭🤭😁

    1. 11. 2019,   20:18