Obavijesti

Show

Komentari 80

Botoks: Plastične i fantastične prije tridesete godine života

Botoks: Plastične i fantastične prije tridesete godine života
1

Estetske korekcije mnogi opravdavaju ‘sitnim korekcijama’ kojima se rješavaju kompleksa pa se nisu libile vrlo mlade otići ‘pod nož’. I nisu bile jednom...

VIDEO

Mnoge slavne dame s naše estrade vole se “popraviti” različitim zahvatima, mnoge ne pretjeraju, dok se neke, reklo bi se, unakaze. A neke su počele prilično rano, i prije nego što se na rođendanskoj torti skupilo 30 svjećica.

Enciklopedija estetskih zahvata u nas je sigurno Sanja Duggan koja nikad nije skrivala da je operirala grudi i nos. No već dugo izgleda kao voštana figura tako da se golim okom može zaključiti da je i više nego “prčkala” po licu.

- Nikad nisam skrivala da sam imala dvije estetske operacije. S 25 godina sam zbog devijacije septuma operirala nos, a s 27 godina grudi. Ne znam zašto se kod nas ljudi zgražaju nad filerima, botoksom i kemijskim pilinzima, vani je to osnovni dio ženske njege. I sama sam isprobala botoks i bila zadovoljna rezultatima jer ne vidim ništa loše ako čovjek želi izgledati svježije i mlađe - pričala je Sanja prije nekoliko godina u intervjuu za Gloriju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Njezina ‘sestra po izgledu’, voditeljica Nikolina Pišek, itekako je uložila u svoj izgled, a nikad se nije sramila pričati o brojnim estetskim zahvatima koje je radila. Nikolina je drugi put išla pod nož kod Siniše Glumičića. Kad je treći put operirala nos, 2005. godine, Pišek je izjavila kako se hrabrila riječima:

-Maco, možeš ti to, nije ti prvi put. O Nikolini se tad brinula prijateljica Snježana Mehun, koja joj je kuhala krepke juhe kako bi se lakše i što brže oporavila. Korekcija nosa inače stoji oko 16.000 kuna. Pišek je prije nekoliko godina htjela izvaditi i masno tkivo ispod stražnjice kako bi joj guza bila prćastija, no Glumičić ju je odbio jer je mislio da joj takav zahvat ne treba. Voditeljica je ipak povećala grudi. Njihova korekcija stoji oko 25.000 kuna.

A da je prije 30. “pod nož” došla priznala je i Lana Klingor (38). Oduvijek je govorila kako su sitne korekcije u službi “otklanjanja” nekakvih kompleksa opravdane.

- Povećala sam grudi i korigirala nos. Bio je slomljen i disanje mi je bilo otežano, a ni oblik mi se baš nije sviđao - priznala je prije nekoliko godina Klingor.

I splitska voditeljica Marijana Batinić prije nekoliko godina u jednoj zagrebačkoj klinici radila je korekciju nosa. Poželjela je manji i tanji nos, a kirurg joj je uspješno ispunio tu dugogodišnju želju. Sudeći prema fotografijama i lice joj je zategnutije i popeglano, a voditeljica nikada nije pričala o ubrizgavanju botoksa. Svojedobno je govorila kako lice njeguje srebrnom vodom, koja čisti kožu i djeluje protuupalno, te čak i pomlađuje.

Spisateljica Josipa Pavičić nije imala sreće kada su estetski zahvati u pitanju. Naime, zbog silikona, koje je prije 10-ak godina umetnula u usne imala je zdravstvenih problema, a lice joj se deformiralo. Osim korekcije usana, Josipa je radila i zahvat poznatiji kao rinoplastika, godinama tvrdi kako je razlog spomenute operacije isključivo zdravstvene prirode. Jedni o botoksu pričaju javno, a drugi ga brizgaju tajno. Sudeći po zamrznutom licu bez bora, Josipa u tajnosti koristi filere i botoks.

Bivša manekenka Antea Kodžoman, ako usporedimo fotografije od prije desetak godina i danas, izgleda neprepoznatljivo.

Antea je povećala dva puta, a jedan zahvat je platila 25.000 kuna. Povećala je i usne hijaluronskom kiselinom što ju je stajalo dodatnih 2500 kuna. S obzirom na to da se hijaluronska kiselina tijekom šest mjeseci apsorbira u tijelu, zahvat je potrebno raditi dva puta godišnje.

Bivša kraljica Hrvatske istaknula je obraze po uzoru na svog idola, manekenku Ninu Morić koja se operacijama, tvrde neki, učinila posve neprepoznatljivom. Nagađa se da je Antea i u obraze ubrizgala hijaluron što je platila 2500 kuna. Čelo je, sudeći prema fotografijama, također osvježila botoksom zbog čega joj se ne vidi niti jedna bora. Zahvat koji stoji 3000 kuna potrebno je ponoviti nakon godinu dana. Osim spomenutih zahvata, Antea je smanjila i nos, a cijena rinoplastike kreće se oko 16.000 kuna.

Jako se promijenila i Simona ex. Gotovac.

Zatezanje, punjenje, filanje, micanje, povećavanje ili smanjivanje su, kaže dio dama, postale pitanje ženske higijene, dok se neki i dalje toga klone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'